Ahojte, nepredava niekto mentolovu vyzdobu, pripadne neviete mi poradit, kde by som kupila tuto vyzdobu? Nechcem prenajom vyzdoby, potrebujem ju kupit :-) dakujem .
Ahoj
my sme mali mentolovu vyzdobu:)
ak chces pozri moj album. Neviem kedy mate svadbu, nasa bola v zime, ale minimalne Štóly na stoly mame v mentolovej farbe. Su jednofarebne a material je platno.
viem aj pozriet kde sme kupovat servitky ak by sa ti pacili. Mam doma kvietky na fotostenu v bielej a mentolovej kombinacii. Pom poms som kupovala z ebaya, stuhy, na ktorych nam vyseli sisky tiez tam.
Všetko kúpiš na aliexpress .. stačí sa len pohrať na internete... len nedávaj do vyhľadávača mentolova výzdoba Le svadobná výzdoba alebo čo ťa napadne . A skoro všetko tam nájdeš aj V mentolova farbe 😊😊
Podla mna ak by si sa poobzerala aj po tych obchodikoch co su eurovky sa volal u nas, tak by si mozno aj nasla. A na internete sa isto najde kopa takej vyzdoby. Mozno si ani nebudeš vedieť vybrať. A nad samo vyrobou si nerozmyslala, vies ze by si si ju spravila po svojom. Mozno by to tak aj bolo lepsie a mala by si ju taku ako ju chces mat :-D
vsimla som si ze mentolova ide teraz viac do popredia, ale z mojej skusenosti, ked som kupovala vyzdobu tak ako just mentolove bolo drahsie ako ine farby.... samozrrejme nie len mentolove, ale zopar top farieb bolo drahsich.