Svadobná vyzboba natur. štýl? 18. 05.2019?

14. júl 201850

Dobrý večer, hľadám dekorterku na svadbu v naturalnom, rustikalnom štýle v staršom kaštieli. Cenove ponuky a ukážky poprosim posielať na email.
Ďakujem.

• Dobrý deň,
    venujem sa svadobným výzdobám. je to môj relax a oddych.

• Pekný deň prajem,
    napíšte mi do IP vašu predstavu, počet ľudí a ja Vám na základe toho viem vypracovať predbežnú cenovú ponuku...verím, že by sme sa vedeli dohodnúť. kľudne si môžete pozrieť aj našu prácu tu na MS alebo na FB - Svadobná Agentúra Erika. termín mám zatiaľ voľný.

s pozdravom a prianím pekného dňa

erika faturíková

• @kajka782  Dobrý deň
    sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej 😉 Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky.
    Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB.
    Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku.

prajeme pekný deň 🙂

• Sponzor fóra
  • @kajka782  Dobry den Kajka, radi vam vyzdobime vasu svadbu. Termin mame zatial volny. Ak sa vam nasa praca zapaci, nevahajte nas kontaktovat 🙂 Pekny den. Ivetka

• Dobrý deň prajem. Hľadáte niečo Exkluzívne pre Váš veľký deň „D“?
    Elegantné , exkluzívne a excelentné?
    Je práve toto Vaša priorita?
     Tak ste našli práve nás ......
    Jany Exklusiv Vám ponúka exkluzívne dekorácie, aranžmány a výzdobu pre Váš veľký deň „D“ svadieb ,výročia osláv, Krštienky, plesov, stužkové a iné pre Vás slávnostné a dôležité dni vo Vašom živote. Pozrite si naše videá s pozdravom tím Jany Exklusiv.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadba-Snov / výzdoba s láskou
    Nové Mesto nad Váhom
    Kompletná výzdoba sál - návleky na stoličky, oválne stoly, chiavari stoličky, obalovanie sály, dekoratívne LED osvetlenie... výzdoby už od 2eur/osoba!
    nobler
    Senec
    Chránené pracovisko - požičovňa a realizácia sv. výzdoby. Aby bol ten Váš deň tým najkrajším dňom, radi Vám poradíme a pomôžeme.
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov