Vyzdoba stropu v sale- poradte

Ahojte mate niektora skusenost s vyzdobou saly kde su taketo staromodne neonky? Viete poradit nieco na ten strop? Baldachyn na celu stenu je strasne drahy a ani to hocikto nerobi,, P.S.- toto bola svadba pre cca 90 ludi,nas bude 45. Ako by ste ulozili stoly? Ked dam U bude vela volneho miesta na tej strane kde sa sedi,a nebudu stoly pozdlz celeho parketu,, a zas ked dam dlhe T,bude sa tazsie pohybovat medzi hostami. Dakujem za vsetky rady.
Odpovedať
My jsme meli velky sal a mene lidi, dali jsme zidle dal od sebe (na velkych svatbach davali 3 lidi ke stolu, my meli 2).. Vypadalo to dobre, vzdusne, hoste se pri jidle nestrkali lokty... a vzniklo to nahodou, ma svatbe o 2 tydny driv to vymyslela pani provozni v ramci doporucenych korona rozestupu.. Pokud jde o strop - ja bych jako host asi vubec neresila, co je na strope..
Odpovedať
Strop by som ako hosť vôbec neriešila, ako nevesta tiež nie 😉 Stoly by som pokladala do Ucka, a medzi každým stolom by som nechala medzeru, at sa lepšie chodí.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak ste ešte nikoho nenašla, radi vám pomôžeme s realizáciou vášho najkrajšieho dňa. Kľudne nám napíšte. Našu prácu si môžete pozrieť aj na FB - Svadobná agentúra Veselie. Máme skúsenosti aj s výzdobou staromódnych stropov. Vo fotoalbume máme niekoľko realizácií. Želáme krásny deň 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?