Nevestičky, neviete mi poradiť, kde kúpiť čipkované svadobné rukavičky, skôr krátke. Vždy som snívala o rukavičkách, len väčšina ľudí to nechápe ;-( =-)
ďakujem ;)
Pozri mne sa tiez velmi pacia, je to krasny doplnok ale osobne by som si ich na ruku nedala ale to neznamena, ze ta nechapem :) Podla mna by si sa mala ist pokukat po obchodoch a pozicovniach so spolocenskymi satama alebo rovno zbehnut do svadobneho salona. Tam ich isto mat budu podla mna. Vyskusaj a ked nie tak na ali isto najdes.
@verona2016 tí ľudia ti môžu byť ukradnutí, hlavne že tebe sa to páči a splníš si svoj sen že budeš mať rukavičky:-) Len neviem, či by som sa nebála ich objednávať z internetu. Radšej by som išla do nejakých svadobných salónov a požičala by som si rukavičky
Ako mne sa tiez rukavicky pacia ale neviem ci by som sa odhodlala si ich aj dat. Mne sa do konceptu mojej svadby moc nehodia a hlavne treba k nim mat dobre zvolene saty aby to v celku pekne ladilo. Ale neboj isto niekde take najdes len to mozno bude chciet pobehat viac salonov a obchodou ale isto ich zozenies neboj sa ty nic
Asi si nepomozem, no tie rukavicky sa mne teda vobec nepacia a nechapem ako si ich niekto moze na svadbu dat. Vsak to je take staro modne. mne to tak proste pride. Vobec sa mi to k tejto dobe nehodi a budu sa ti v nich akurat tak potit ruky a nic via. To nebude veru dobry pocit mat mokre ruky. Neviem no :-S
@verona2016 aj ja chcem rukavicky, velmi sa mi to paci a vobec to nie je staromodne ale prave naopak :-) tiez nemozem najst nejake pekne za trochu menej penazi nez ako som nasla u rosa clara alebo pronovias, tam maju naozaj krasne tak ak tak pozri, ale stoja okolo 100 eur
@sia_s jáááj :-D :-D Tak už tomu celému chápem. Jej sa nechce háčkovať, tak preto je proti, čo? :-D :-D Ale to ju prehovoríš, veď mamky pre svoje dcérenky ktoré sa vydávajú spravia fakt všetko. Aspoň teda tá moja bola taká:-)