Podeľte sa o foto vašich obrúčok na prste

ahojte nevestičky, popridávali by ste foto svojich obrúčok, ideálne v páre, aby som mala predstavu o hrúbke tej ženskej? :-) rozhodujem sa nad hrúbkou.. niekedy sa mi rovnako hrubé zdajú pre ženu až veľa, inokedy si zas poviem, že ale aby ju aj bolo vidno že ju mám.. mám predstavu o 4mm, ale na foto je to iné, ako reálne na ruke.. veľmi by ste mi pomohli pri rozhodovaní :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak sa pridávam a toto sú tie naše.
Odpovedať
Profilova fotka
moja ma 5mm a manzelova 7mm
Odpovedať
Pridávam svoju, má 3 mm a 5 briliantov, manžel má takú istú len bez kamienkov :)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/blog/zu_zie/... skus pozrieť tento album :-)
Odpovedať
lepsiu foto zial nemam, ... hrubka mojej je 1 mm, manzelova ma 3.5 mm
Odpovedať
Profilova fotka
Prijemny den, realne fotky svadobnych obrucok, ktore vyrabame pre nasich zakaznikov najdete na nasej stranke v sekcii GALERIA, pripadne aj na nasej FB stranke. V pripade zaujmu alebo otazok nas nevahajte kontaktovat. Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik nadherna, takuto damsku by som brala :)
Odpovedať
Profilova fotka
nase: http://www.mojasvadba.sk/blog/dumbik/... http://www.mojasvadba.sk/blog/dumbik/...
Odpovedať
@dumbik dakujem :-) ja som chcela takyto snubak, ... muz mi vsak povedal, ze snubak musi byt "s očkom", ... tak mam s "s očkom" a na tento som si pockala az do svadby 8-)
Odpovedať
ďakujem všetkým :-) a tie, čo máte tenšie obrúčky, 4mm a menej - neoľutovali ste niekedy takýto výber?
Odpovedať
@zuzi89 myslim, ze moja 1mm je dost rarita :-) (minimalne na slovenske zvyklosti) a rozhodnutie nelutujem, ... obrucku nosim spolu so snubakom a spolu vyzeraju krasne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik to si chcela taku uzku obrucku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marianna_11 ano, preco ?
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik asi si nechcela, preto si si ju kupila nie :-D krasna, ja budem mat 2mm a moj drahy 4mm, hrubsie sa mne osobne nepacia :)
Odpovedať
@rmnka reakcia mnohych ludi na obrucku bola "krasny prsten, ale nie je to obrucka" :-) ... nuz co, ... pre mna vacsina "ozajstnych obrucok" vyzera ako obruc zo suda, a cim viac (ornamentov, gravirovania, 3d vystupkov, farebnych kombinacii, materialovych kombinacii, povrchovych kombinacii), ... tym vacsi gyc ... chvalabohu kazdy si vyberame tu svoju, podla svojich predstav a moznosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik mam podobny nazor. ked som sa draheho opytala, ci si dame nieco vygravirovat (viac menej zo srandy, lebo mne sa to nepaci :), tak sa ma opytal, ci sa ma dat moje meno, keby zabudol ako sa volam :-D a ked sme pozerali obrucky tak pri hrubsej ako 3mm prehlasil, ze hadam si nechcem dat takuto ozrutu na moje prsty :-D takze sme takto ppochodili. hlavne, nechcem tu zahlcovat temu, ked tu maju byt fotky a rady, kde ste kto obrucky kupili. ja by som vam aj nase ukazala, ale su obycajne hladke a bez jedineho pismenka, kamienku atd :-D
Odpovedať
@zuzi89 nosím ju síce krátko, vyše pol roka ale neoľutovala :) mne sa hrubé obrúčky nepáčia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ak este nemate svadobne obrucky, velmi radi ich pre vas vyrobime. Cena je individualna a zavisi od roznych faktorov. Ozvite sa nam a spolocne zrealizujeme vasu predstavu :) S pozdravom, Filiz - Vase studio svadobnych obrucok
Odpovedať
My máme 7 mm. Chceli sme širšie z dôvodu osadenie kamienkov - na užšej obrúčke by to tak pekne nevyznelo a jednak sa nám tenké nepáčia. Predsa nie sú to obyčajné prstene, tak nech to je aj patrične vidieť. :-)
Odpovedať
@danielita25 jejda vy mate ako my 😀
Odpovedať

Odpovedať
@asha300 Podobné :-) Iný vzor máme - takú vlnovku a aj kamienky mám inak a mám ich len do 1/3 prsteňa.
Odpovedať
Profilova fotka
Pridavam aj nase :)
Odpovedať
@zuzi89 myslim, ze tu rozhoduje viacero faktorov (uvediem aspon tie, ktore som ja brala v uvahu): po A) to ci ju chces nosit na jednom prste spolu so zasnubnym prstenom alebo osobitne... pokial ju chces nosit sucasne, tak urcite si vyber tensiu, aby sa to nejako "nebilo" so snubakom (plus zavisi aky mas snubacik)... pokial mas snubak na lavej ruke a obrucku na pravej (ja tak budem nosit) - v hrubke zase sa obmedzovat nemusis.... po B) takisto ale porozmyslaj nad tym, co sa ti hodi... ak mas "tlstejsie" prsty, moc hruba obrucka nevyzera dobre (moj nazor), zase ked si chuducka a prsty len jak palicky - vtedy si myslim, ze aj hrubsia nebude vyzerat zle.... po C) zase tam ide o to, co chces... obrucku nosis cely zivot a pokial chces nieco jemnejsie, aby aj v tvojej obrucke vyniklo viac zenskosti (moj nazor), tak by som ti odporucala tensiu brat... po D) ci chcete mat so snubencom rovnake obrucky... my mame rovnake (tvar, typ) ale v sirke mam ju o 2 mm tensiu (kedze ja som chcela viac jemnejsiu obrucku, podobny mi snubenec vybral aj zasnubny prsten), a snubenec len o trosiiicku sirsiu - rozdiel zbadas len ked sa na tento rozdiel zameras, inak to nevidno moc.... vela parov si dava obrucky typu - zena kamienky, vzory atd. ale to uz nie su podla mna "rovnake" obrucky.... no takze takto... vsade som pisala podla mna/moj nazor aby ma nahodou ostatne baby nezniesli zo sveta :D len podla mna treba porozmyslat aj nad takymi vecami pretoze to ze uvidis na fotke niekoho kto ma hrubu obrucku a tebe sa to zapaci, neznamena ze bude sa to i tebe hodit... preto sa i povypytuj znamych a najma tetusky predavacky v zlatnictve! tie po tom co XYZ parov videli skusat, maju "v oku" cit pre tieto veci a vedia poradit trosku lepsie, pretoze to XYZkrat videli... ale nezabudaj, ze tiez ti len povedia svoj nazor, konecne rozhodnutie je na tebe ;)
Odpovedať
@anezocka1001 ďakujem za naozaj vyčerpávajúcu odpoveď a veruže máš pravdu.. záleží to od veľa vecí.. čo som si len tak námatkovo skúšala v zlatníctvach, neviem, nebola som si istá asi ničím, ale čo ma na tvojej odpovedi zaujalo (a asi aj presvedčilo o tenších) je, že zásnubný prstienok aj obrúčka budú od tej istej firmy, dokonca rovnaké gravírovanie ocele, tak ich možno budem aj spolu nosiť.. a najmä, každý mi vraví, že mám veľmi pekné ruky :-D a dlhé štíhle prsty a tam asi predsa len tá tenšia (teda v mojom prípade tie 4mm) vynikne lepšie, "viac ženskosti" :-) bude to ako taký naozaj šperk na podčiarknutie :-) naozaj, veľká vďaka!! a vôbec, všetkým vám! :-)
Odpovedať
@zuzi89 tak to sa tesim, ze som pomohla :) snazila som sa pozriet na to objektivnejsie, ale predsa len - tensia je krajsia podla mna :) tiez mam dlhe stihle prsty, hrubka obrucka 2,5 mm a nic krajsie nie je :) a to sme so snubencom obehali, "az" dve zlatnictva, aby sme sa v tom druhom presvedcili, ze v tom prvom sme si vybrali dobre a aj dobru cenu nam ponukli :D drzim prsty pri vybere obrucky, dufam ze budes spokojna ;)
Odpovedať
@danielita25 Aha ja mam po celom obvode
Odpovedať
Profilova fotka
Naše :-) :-) obe majú šírku 6mm a hrúbku 1,3mm....moja má v sebe zasadených 24 swarovského zirkónov :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@anezocka1001 čo sa týka tvojho bodu B, tak by som veľmi nesúhlasila....pretože ja mám takýto problém, že mám hrubšie prsty (ako mi povedali v KAMEA, sú súdkovitého typu :-D) a ja keď som si dala akúkoľvek tenšiu obrúčku na prst, tak to vyzeralo hrozne....obrúčka bola zarytá v prste a vôbec to nevyzeralo dobre....potom som si skúsila z tých hrubších a vyzerá to skvele na prste, veľmi prirodzene :-) môžem poslať aj foto ;-) týmto príspevkom mi samozrejme nejde o presadzovanie širších obrúčok, ale len o podanie reálneho príkladu :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?