Odpoveď na príspevok od veja546:
Nam sa najviac osvedcilo Sofia Jewerly, maju ako … @veja546 a co konkretne ste od nich kupovali? minule som sa pozerala v avione do vykladu, maju veru pekny sortiment, len som nevedela ze ci sa aj oplati, este som z tohto zlatnictva nic nekupovala.Odpoveď na príspevok od diussa:
@veja546 a co konkretne ste od nich kupovali? min… @diussa Vies co my mame od nich asi odskusane z kazdeho rozku trosku 🙂 Lebo velakrat som tam vybavila darceky ci uz pre mamu, sestru, dceru, neter, kamosku a kazda ma iny vkus, kazdej sa pacilo nieco ine. Ono zalezi co konkretne zhanas a vyzadujes 🙂 Ale ako s predajnou ako takou som teda nemala ziaden problem 🙂Odpoveď na príspevok od veja546:
@diussa Vies co my mame od nich asi odskusane z k… @veja546 no a ked by nahodou nesadla velkost niekomu dobre tak nemaju problem s vymenou popripade s nejakymi upravami? pozerala som aj eshop ako maju dost velky vyber vsetkeho az ma clovek problem sa rozhodnut. myslis ze to vsetko co je na eshope najdem aj na predajni?Odpoveď na príspevok od veja546:
@diussa Vies co my mame od nich asi odskusane z k… @veja546 Takze by si mi vedela poradit aj ohladom naramkov? Mam ist na svadbu mojej dobrej kamaratke a zhanam sebe ako doplnok tak aj jej ako taky maly svadobny dar odo mna. Najlepsie by bolo nieco take podobne ze akoze spolocne. Mame velmi dobry vztah uz dlhe roky.Odpoveď na príspevok od frankie2018:
baby mate niektora/viete o nejakom dobrom, kvalit… @frankie2018 kupovali sme obrúčky v AWOZ v Ivanke pri Dunaji, veľmi sme boli spokojní s bohatým výberom a aj radami majiteľa a aj cenouOdpoveď na príspevok od veja546:
@diussa tu v Sofia Jewerly sa mi to teda nestalo … @veja546 a keby som nahodou mimo odcestovana a presvihnem tu 30 dnovu lehotu? Lebo dost casto sa mi to v poslednej dobe stava ze sme niekde mimo a sme radi za kazdu chvilu stravenu doma a s rodinou.Odpoveď na príspevok od veja546:
@diussa tu v Sofia Jewerly sa mi to teda nestalo … @veja546 No dobre a nie su to take len naramky, no ako by som to povedala – predtym co sme si kupovali tak nam nejako extra nevydrzali lebo sa nosenim poskodili resp. stmavli. A kedze toto ma byt uplne ina situacia ako predtym chcela by som nieco co fakt aj vydrzi.Odpoveď na príspevok od jarunka11:
@veja546 No dobre a nie su to take len naramky, n… @jarunka11 A to bolo z akeho materialu zhotovene? Lebo toto sa stane podla mna len s lacnejsim typom bizuterie, ze ocernie napriklad pod vodou.