Svadobné obrúčky Lauragold verzus Smgold

viete mi prosim vas niekto poradit? boli sme dnes na vystave a vybrali sme si tieto obrucky http://www.lauragold.sk/index.php?mai... a teraz na internete sme ich nasli tie iste asi o 200 € lacnejsie - http://www.smgold.sk/p/288/ms155 nemate niekto skusenost s jednou alebo s druhou firmou? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@fezoj12 hehe presne tieto sme si aj my vybrali, ale bez toho pasika hore... a presne aj ja som ich nasla na SM gold a rozmyslala co dalej... a aj na vystave sme dnes boli :D este sme sa pytali aj tych Cechov na cenu a to uz bolo uplne prehnane...
Odpovedať
ale nerozumiem, preco tam je taky velky fin. rozdiel, ak sa jedna o tie iste
Odpovedať
myslím, si že reklama, meno, dostupnosť (lauragold ma pobočku skoro v každom meste) spravia svoje, a ked ten druhy je len internetový obchod a reálne minimalizoval náklady... nie je dôvod prečo im nedôverovať.
Odpovedať
@fezoj12 nemám skúsenosti, akurát čo som pozerala obrúčky v obchodoch, tak by som ti odporúčala skontrolovať si podľa gramáže, či nie je rozdiel v tom. Čím sú obrúčky tenšie (nemyslím šírku, ale hrúbku), tým sa ti ľahšie zdeformujú. A aj preto som si netrúfla kupovať cez internet, ale sme išli do zlatníctva. Mnohé, čo sú v obchodoch, vyzerajú ako také tenké pliešky a to nás dosť odradilo, hoci cena je nižšia. Druhá vec, samozrejme čisto internetový obchod môže mať nižšie ceny, lebo neplatíš predajne, ich marže, všetky tie kroky medzitým. Lauragold dodáva do mnohých zlatníctiev, určite je to kvalitné zlato. Ak zistíš, že ide o skutočne rovnaké obrúčky, tak môžeš skúsiť teda cez ten internet. Možno niekto, kto tu od nich má obrúčky, napíše viac, alebo sa pozri do starších tém, určite sa o nich už písalo.
Odpovedať
dakujem za reakcie
Odpovedať
my sme mali svadbu v aprili minuleho roka a obrucky mame z predajne Luragold. Boli sice drahe,ale zatial sa stazovat nemozem. su hrubsie a bala som sa,ze mi kamienky z tej mojej vypadnu ak to bude nejaky smejd,ale na stastie su ozaj kvalitne.a je hlavne dobre si ich vyskusat,lebo kazda obrucka je ina...tolko moje skusenosti.
Odpovedať
Ono treba si všimnúť dôležitú vec. Aspoň čo som si ja hneď všimla, keď som klikla na tie linky. Pri SMgold ti ukazuje cenu pri veľkostiach 43, teda asi tie najmenšie čo sa vyrábajú. 43 pánsku by si asi ani na malíček nedal:) Priemerná pánska je 55 :) Takže si tam dajte veľkosti ktoré potrebujete a uvidíte reálnejšiu cenu. A tiež si overte za ako dlho vám ich spravia, resp dodajú. Ak sú to tie isté obrúčky a len jedna z tých firiem ich vyrába a tá druhá od prvej len predáva. Môže tam byť značný časový rozdiel. Aby sa vám nestalo že budú treba nejaké úpravy a bude sa to ledva stíhať:) Lebo všeličo som tu už čítala o peripetiách s obrúčkami. Tak nech dobre vyberiete:)
Odpovedať
Ja mam obrucky z smgoldu a môzem ti povedat ze su priamo vyrobcovia. Co sa tyka ceny tak ked si kliknes na hociktore obrucky tak je tam presnejsia specifikacia a je tam uvedena aj cena za par pri velkostiach 55 a 60 maju to niekde uvedene tusim caste otazky. A v mojom pripade ich vyrobili do 10 dni.
Odpovedať
Profilova fotka
@fezoj12 My mame obrucky priamo z Lauragold a sme s nimi velmi spokojni. Boli sme ich kupit priamo u nich, cize sme ich kupili lacnejsie o cca 300€ ako sa predavali v obchodoch. Ak chcete biele zlato tak registraciou u Lauragold ziskas u nich celozivotnu obnovu obrucok (koli orodovaniu) cize aj toto je jedna z velkych vyhod, lebo odporuca sa to robit cca kazde 2 roky a stoji to zhruba 25€, takze na tom vela usetrite a tiez kupou cez internet nevies aky odtien zlata dostanes lebo skoro kazdy zlatnik pouziva ine pomery "prisad".
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?