Bielo-zelené oznámenie

Ahojte baby, prosím viete mi niektorá poradiť ako by som si mohla sama vyrobiť nejaké pekné bielo-zelené oznámenia? Oplatí sa to vôbec? budeme mať väčšiu svadbu tak by som si niektoré veci chcela sama spraviť :) len potrebujem inšpirácie :) Ďakujem 8-)
Odpovedať
@martanka88 Ahoj :-) No ja ak by som teraz mala rozhodovať aké a kde, brala by som ich cez aliexpres. Veľa oznámení, mám taký pocit, ponúkajú aj naši najväčší výrobcovia odtiaľ.. Dokonca ti ich aj vytalčia - v Číne po slovensky :-D, bez skrytých poplatkov. No len to chce dosť v predstihu objednať :-) My sme tiež chceli zeleno-biele :-) nakoniec úplné jednoduché sme mali.. Biele, s perličkou, veľkosť A5, bol len na spodu a vrchu taký striebristý ornament (ako preložená čipka). Veľmi, veľmi pekné a vkusné. Od Kyoprintu myslím :-) Mali aj zeleno-biele v ponuke! Tých ti tiež odporúčam, my sme dokonca vystihli zľavu... Pokiaľ nie si zručná a nemáš s niečím takým skúsenosť, doma by som ich nerobila..
Odpovedať
@marienkakf dakujem pekne, ano uz som pozerala ja na aliexprese a mam tam vyhôliadnute len s troska bojim ake mi to príde a hlavne ci mi to naozaj napisu spravne :) hlavne diakritika
Odpovedať
Profilova fotka
@martanka88 ahoj, ja som si tiez oznamenie robila sama, nakolko som nikde nenasla take, ake sme chceli ;) bolo zeleno-zlate ;) urobila som si vlastny navrh a potom som to dala vytlacit do firmy, ktora vyraba oznamenia ;) drzim palce!
Odpovedať
@martanka88 oni ti pošlú aj náhľad :-) na odsúhlasenie a dohodni sa s nimi, že chceš aj fotku vytlačeného.. Myslím, že sa nemusíš obávať..
Odpovedať
Ak nechces nic lepit a dorabat, tak si to kludne porob aj sama. Mas kopu programov na upravu textu, vkladanie fotky, ineho obrazku. Treba ti len kvalitnejsi papier a tlaciaren. Smelo do toho. (este zisti ci by nevyslo lacnejsie dat si ich vytlacit a orezat, lebo tie domace tlaciarne nevydrzia vela)
Odpovedať
@rheuska doma máme tlačiareň a chcela som práve niečo aj lepené a keď som pozerala sránky ako je aliexpress tak tam majú krásne a neviem či sa mi oplatí nakupiť papier a všetko kolo toho i ked zase by tie nase boli originálne :) lebo chcela by som zelené s bielymi bodkami :)
Odpovedať
Da sa to vypocitat. Pozri, kolko by ta vysiel papier, lep, farba do tlaciarne a samozrejme aj cas pri tom straveny. Ali su cinania. Osobne si myslim, ze to urobia lacnejsie, ako by to vyslo teba(alebo tak isto), ale ak mas cas, a rada majstujes, tak sa s tym mozes vyhrat a aj ludia to urcite ocenia. Ale zase ak sa s tym mas zapodievat pol roka, tak na to kasli. Bude este vela veci do svadby cim sa mozes zaoberat.
Odpovedať
@martanka88 http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... alebo daj do Google a najdes kooooopec inspiracii a doma ti staci pohrat sa na pocitaci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si u seba našla pár inšpiratívnych obrázkov oznámení, ktoré sa dajú vyrobiť aj doma. Nie sú síce zelené, ale fantázii sa medze nekladú :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?