Kde kúpiť papier na svadobné oznámenia v Prešove alebo Košiciach ?

Ahojte kocky! Mam na vas jednu dolezitu otazocku, verim, ze mi pomozete. Kde v Po alebo v Ke by som nasla pekny maslovy leskly papier na oznamka. Nemam tusenie, kde by som to mohla najst. Verim, ze mi pomozete. Uz vopred dakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Katyka, papiere na oznamenia mas v obycajnom papiernictve. Skus pobehat zopar takychto obchodikov. A ak nepochodis, tak potom aj v Saggite v KE. Tam si mozes tiez len tak kupit papier, bez toho aby si u nich musela dat tlacit oznamka. No neviem, kolko taky papier stoji. Lepsie je si kupit iba jednu A4 a vyskusat, ci Ti ta tlac na to vobec chyti, pretoze tie reliefne papiere zvyknu chytat len sem-tam. Hlavne tie, ktore maju velke ryhy. A taktiez to zavisi od toho, aku mate tlaciaren.
Odpovedať
Vdaka! A ten Saggit by som kde nasla?
Odpovedať
Profilova fotka
Ajoj moja robím v papierníctve lepšie je kupovať matný papier a používať atramentovú tlač. laserová by ti mohla opadať a to asi nechceš. Papiere kúpiš skoro všade len sa pýtaj na vizitkový papier formát a4 mi ho mame ale tt je asi ďaleko aj ja robím doma oznamka na tlač. inak v po mame pobočku :-)
Odpovedať
Aho Bubak. Dakujem za odpoved. Mozes mi napisat do IP, kde vparcujes, resp. kde najst vasu pobocku v PO? Dakujem. :-) Aj za cenne rady! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame v papiernictve taku laserovu tlaciaren, po ktorej mozes aj nozom rezat a farba sa neosucha ani neopada ;-) Ide o to, aku ma tlaciaren zapekaciu piecku (na kolko stupnov zapeka). A tlac je naozaj krasna, uz sme robili nejedno oznamenie, ci vizitky... A tlacime na leskle, aj matne, nie je problem, na kazdom to vyzera super. Katyka, este som Ti nestihla odpisat, prepac :-N Ale inac mame taky leskly maslovo perletovy papier. Ale je jednostranny, neviem, ake chces robis oznamka... Mame aj obostranne, ale tie su biele (trosku maju nadych do maslova, ale fakt len trosku :-)) Je to CopyStudio, poslem Ti presnu adresu, ak chces. :-)
Odpovedať
Moja sikulka, vedela som, ze ma nesklames! ;-) Waw, tak budem samozrejme rada, ked mi posles info. Prisla by som sa pozriet ak nenajdem nieco vhodne v Po. Tesim sa, vdaka. :-)
Odpovedať
Bayka a posli mi prosim ta aj orientacne info - cenu za 1 ks A4 a cenu za tlac.Vdaka. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baykalac: A vase CopyStudio je v ke? Ja tiez robim doma oznamka ale tlacit neviem kde to budem...tak ak mate dobru tlaciaren dalo by sa aj u vas? A ani namam predstavu kolko by to mohlo stat...dlho som netlacila nieco ako svadobne oznamenia :-D / vlastne este nikdy :-N /
Odpovedať
cuvajte a keby som chcela tlacit na takt polopriesvitny (voskovy??) tak: 1. kde taky zozeniem (tiez normalne v papierku? pozerala som v DaVinci v BA, ale tie sa mi zdaju strasne hrube) 2. akym sposobom na to tlacit? spravit obrazok akoze 'vodotlac' alebo nieco take? lebo chcem mat 2vrstvove oznamko s tym ze ta horna by bola taka priesvitna a bol by na nej len jemny obrazok a spodna, na tej by bol text.... inak v robote mam relativne kvalitnu tlacku - HP color LJ 3700 a okrem toho farebnu kopirku minolta bizhub
Odpovedať
Profilova fotka
Kacenqa, Ty mas asi na mysli pauzak, nie? My nanho v pohode tlacime farebne aj ciernobielo hocico... Katyka a Luckavil - CopyStudio je v KE. Papiere sa pohybuju cca 3 Sk az 10 Sk za A4. Najviac ich mame po 5,50, 6 a 7 Sk. Za 10 Sk je len zlaty a strieborny papier. Za 3 a 4 sk je leskly papier dvoch gramazi (nieco ako kriedovy papier). Farebna tlac a kopirovanie u nas stoji 11 Sk za A4. Je to plnofarebna tlac najnovsim modelom Canon, ja si na tom tlacim aj fotky na stenu :-D
Odpovedať
Kacenqa, asi viem, ake oznamko chces, uz som ho kdesi videla, je krasne. Ak tu niekto napise ako na to, budem rada aj ja. Ak by ti to niekto dal vediet, potom daj prosim vediet ty mne, ok? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baykalac, ja myslim, ze kacenqa myslela nico ako toto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... hmm?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No, ved to je pauzak, ci nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja netusim ako sa to odborne nazyva :-D ...dik teraz uz vieme ;-)
Odpovedať
Ano, presne tak som si to predstavovala aj ja cestovatelka. S tym rozdielom, ze ja som na tej fotke chcela mat fotku nas dvoch. Kde by mi to takto vedeli urobit s nasou fotkou?
Odpovedať
Profilova fotka
No aspon dufam, aspon my na to pouzivame pauzak :-)
Odpovedať
katyka: aj mne sa take daco strasne paci a dame si to asi robit. bayka: aj som si myslela ze to je asi pauzak, ale nebola som si ista. diki za cenne rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja v tomto fachu nerobim tak som len laik a nazyvam to priesvitny papier :-D ...este raz diky uz aspon vieme co mame pytat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baykalac a na ten zaklad pod "pauzak", mozem pytat normalne, ze tvrdy papier? alebo aj to ma nejaky specialny nazov:-) dik
Odpovedať
Profilova fotka
No to je uz na Tebe, ze co tam chces dat. Bud klasicky "tvrdy papier" :-D, zhruba gramaze cca 200 g (mohlo by by aj viac, to zalezi od tlaciarne, akou chces tlacit), alebo nejake pekne strukturovane alebo vizitkove papiere. Podla toho, ci to chces mat farebne, ci biele, ci leskle, ci matne... Je fakt vela moznosti :-)
Odpovedať
Bayka z teba sa stava profiiik ;-) len citam co vsetko tu pises,mozno si u vas potom dam tlacit oznamka o ukonceni studia ked sa podari skoncit skolu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no farebny tvrdsi tmavohnedy papier..bez lesku ale moze mat nejaku strukturu...najlepsie bude ked to asi takto popisem a bude :-D ...no esteze ta tu mame baykalac ;-)
Odpovedať
cestovatelka: ano nieco take...chcela by som na to dat fotky nasich ruk, ale tak, aby to nebolo vyrazne prste taky styl ako ked na biely papier tlacis 'vodotlacovo' len tak jemne na pozadi bayka: nevedela osm, ze sa to vola pauzak, myslela som, ze to je nejaky voskovy papier alebo cosi take...a teda ten 'pauzak' kupim normalne a4 harky v papiernictve?
Odpovedať
Profilova fotka
Kami, to dufam :-) (aj to, ze sa podari, aj to, ze si das tlacit u nas :-D). Ceny su cca od 2.- Sk/ks (A6 ciernobielo na hladkom bielom papieri) do 6.- Sk/ks (A6 plnofarebne na najdrahsom zlatom al. striebornom papieri). Takze zlata stredna cesta - pekne farebne oznamko na strukturovanom papieri - cca 4,80 Sk. Len pre predstavu a porovanie :-). A este jeden detail - tlacime aj v malom mnozstve a bez poplatku za pripravu tlace :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacenqa baykalac Ti urcite poradi, neboj nic...ja som v tomto neni doma...uz vieme ako sa vola ten priesvitny papier, takze sme pokrocili, ci nie? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kacenqa, ano :-) U nas stoji 3.- Sk/A4. Neviem, ako inde... Cestovatelka a ako budes tlacit na tmavohnedy papier? Alebo to bude len taky podklad, na ktory sa tlacit nebude? Inac presne taky papier, ako popisujes, mame. Je hnedy ako cokolada a ma jemnu vrubkovanu strukturu :-) My ho mame za 7.- Sk / A4.
Odpovedať
do prcic bayka skoda, ze si v KE.... ;-) nemate nejaku odbocku v BA :-D :-D alebo spriatelene papiernictvo
Odpovedať
Profilova fotka
Kacenqa, fotku tych ruk si uz tak musis pripravit v grafickom porograme tak, ako to ma vyzerat, cize kedze to chces jemne, das "opacity" na slabe percento a budu jemnucke :-)
Odpovedať
No ved my sme radi, ze mame Bayku tu na vychode! Kto by nam radil, ona je nas vsevedko. :-D Kocky, normalne som rada, ze som tuto temu zacala, je to moja prva a uspesna tema. Som rada. :-) Kacenqa, ved prid do Ke, pozyvame ta. ;-)
Odpovedať
jasne...supis dik za radu..urcite ta este budem kontaktovat hehehe idem sa venovat mojej ucitelke francuzstiny...alebo ona sa ide venovat mne? takze..au revoir...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?