Musia byť adresy na svadobnom oznámení?

Profilova fotka
Ahojte žienky, nenašla som nikde takú diskusiu (ale možno existuje, nepopieram) :-) Celý môj problém je ten, že som si navrhovala sama oznamko (je veľmi jednoduché, lebo som zástanca minimalizmu). Keď dám tie adresy dole, tak sa mi to akosi nepozdáva a nepasuje mi to tam 8-( Dávate si na oznámenia na spodnú stranu vaše adresy, kde bývate? Ak ich tam nedávate, ako to potom riešite? Alebo ich vôbec nikde neuvádzate??? :-D
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja tiez prave navrhujem si oznamenie a uplne s tebou suhlasim. Adresy mi tam vobec nepasuju... Asi to budeme tak riesit ze adresu tam vobec nebudeme davat. Pride mi to uplne zbytocne (v nasej situacii byvame v CR a bydlisko mame este u rodicov a dat tam 3 adresy by uz asi bolo vela :D )
Odpovedať
Profilova fotka
@asperie áno presne rovnaký problém u nás :-D ja som zvažovala, že na obálku, kde sa dáva adresa pre vrátenie, ak sa nedoručí, by som napísala tú, kde sa zdržiavame spolu. Nestretávam sa v dnešnej dobe moc s tým, že by niekto posielal gratulačnú kartu, preto mi to v dobe mobilov, internetov a sociálnych sietí, príde zbytočné :-D
Odpovedať
@la_bruja my sme dávali iba spoločnú adresu, kde bývame a to k dolnej strane oznámenia...nemáš pravdu, že v dnešnej dobe gratulačné karty nechodia, my sme dostali možno od 20 ľudí a to neboli pozvaní hostia, boli to buď naši známi alebo známi našich rodičov
Odpovedať
Profilova fotka
@la_bruja Viem, ze starsi clenovia rodiny casto posielaju dakovnu kartu. Zasa v nasom kraji je bezne ze sa to posiela do domu rodicov, a to beriem ze bud budu vediet alebo sa spytaju po rodine. Mne to pride velmi neesteticke :)
Odpovedať
@la_bruja dobrý postreh :D kým som si toto neprečítala, ani som sa nepozastavila nad tým, že na našom vybratom oznámení tiež nie je uvedená adresa. Súhlasím s tým, že to tam veľmi esteticky nepasuje :D asi ostaneme taktiež bez toho :) prípadne sa naša adresa napíše klasicky na obálku ako odosielateľ :)
Odpovedať
Profilova fotka
@6myska tak to ste asi ojedinelý prípad. Vydávali sa mi dve kamošky a ani jedna nedostala žiadnu kartu, hoci mali adresy na oznámení. Mne to to oznámenie (tak ako je koncipované) vyslovene špatí, tak riešim, kam tú adresu dať a ako jediná možnosť mi vychádza asi naozaj len tá obálka... Ale založila som to práve kvôli tomu, či nemá niekto nejaký veľmi kreatívny nápad, kam to dať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mar_tina9 Ja som tam nedala ani hostinu, ani na kartičku k svadobnému stolu som nenapísala miesto hostiny. Príde mi to svojim spôsobom ako "nepodstatná informácia", keďže svadba je v meste, odkiaľ ani jeden nepochádzame, aj tak to tam ľudia nepoznajú a je to fakt kúsok od kostola, takže sa tam budeme hromadne asi pešo presúvať :-D a kto netrafí, lepšie pre nás xD
Odpovedať
@la_bruja haha tak to je pravda :-D ale ja by som asi hostinu dala, len názov hotela a mesto :) niektorí možno pôjdu autami a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tiež hotový návrh oznámení a nedala som tam adresy. Väčšina ľudí aj tak vie, kde bývame a na tie obálky, ktoré pošleme poštou, napíšeme adresu. Myslím, že to stačí :)
Odpovedať
@la_bruja tiež sme nemali na oznámení adresu a nič sa nestalo ;-) mne sa to tam tiež nepáčilo a ten, kto chcel poslať blahoželanie poštou si adresu zohnal, to je najmenej :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme nedali adresy na oznamenie. Tí ktorým sme ich dali tí adresu buď vedia, alebo si ju zistili... My sme tam nedali ani priezvisko... nezmestilo sa nám to tam... :D Keby si tie adresy dala na druhú stranu oznámenia?
Odpovedať
Profilova fotka
@kathhii nechcem dávať na druhú stranu, lebo 90% ľudí to ani neotočí podľa mňa :-D. Asi to naozaj dám len na tú obálku ako spätnú adresu. :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
@la_bruja To je tiež dobré riešenie...
Odpovedať
Profilova fotka
super napad dat adresy na obalku. aspon nimi nepokazis oznamenia. kludne to tak daj, to bude fajn :-) :-)
Odpovedať
ak sa ti tam nehodia tak ich tam nedávaj :) na tých obálkach budú podľa mňa v pohode a ani bez nich podľa mňa nič nepokazíš :)
Odpovedať
mam doma momentalne dve oznamka a ani na jednom nie su adresy, to tam ma byt?
Odpovedať
Profilova fotka
@simithia čo ja viem, tak adresy sa na oznámenia dávali, aby mohli príbuní a priatelia posielať na dané adresy gratulácie alebo aj nejaký dar. My sme ich tam napr. tiež mali.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tam adresu nemali.
Odpovedať
na co su tam vlastne tie adresy potrebne???
Odpovedať
Profilova fotka
@adriennka na to, aby tí čo nemohli alebo neprišli na obrad Ti prípadne mohli poslať gratulačnú kartu :-)
Odpovedať
@la_bruja aha jasne, tak uz mi to dava zmysel :-) :-)
Odpovedať
podla mna nemusia, podstatna je podla mna aby ste tam mali napisane kde bude obrad :)
Odpovedať
My budeme mat otvaracie oznamenie a dozadu v kruhu bude nasa foto a pod tym adresa byvame spolu takze len jedna
Odpovedať
Tiež nemáme a ani mi to tam nechýba :-D kto vie kde bývame vie, kto chce si zisti hlavne ze majú uvedený dátum čas a miesto obradu kde to začína :-)
Odpovedať
Nemusia byt. Ako kto chce si da a kto nie zas nie. Nie je to nejak prikazane, ze by tam byt mali. Ak sa ti tam proste nehodia, nic sa nestane ked tam nebudu a nikto to ani riesit nebude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kolminkaa dám to asi naozaj len na tú obálku...a pozerám, že ste mali čarovný dátum svadby :-) v ten deň mám aj ja aj partner narodky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
A co keby si nam ukazala svoje oznamenie??
Odpovedať
Profilova fotka
@lenula18 a čo keby nie? 8-) nemám ich vytlačené. ešte je skoro.
Odpovedať
Profilova fotka
@la_bruja ked nie, tak nie :-) Nic sa nedeje, chcela som len navrh vidiet a lepsie by sme ti vedeli poradit, ci sa adresy niekde hodia alebo nie
Odpovedať
Profilova fotka
Ale nemusia byť ani my sme nemali adresu a nič sa nestalo.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?