Aký strih svadobných šiat ste mali?

Ahojte dievčatá, rada by som sa opýtala aký strih svadobných šiat ste mali. Či ste dokázali tancovať v takzvaných tortovych, alebo chodiť v úzkych, alebo radšej vybrať voľne? Plus viete mi odporučiť nejaký salón? Ďakujem
Odpovedať
Ja som mala voľné, nič ma neobmedzovalo, žiadene kruhy, korzety....slobodný človek, najmä bez problémov na wc, bolo mi ľúto, že som ich o polnoci musela dať dole. Takže za mňa určite voľné sú praktické. Foto mám v albume ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Takéto som mala ja: Boli ľahké, pohodlné, krásne sa v nich tancovalo aj voľne pohybovalo.
Odpovedať
@karinka1990 Mala som korzetove, sukna v sirsej A-linii, pod nou 3 alebo 4 kruhova spodnicka (uz neviem presne). Chodenie, sedenie, toaleta, tanec - vsetko uplne v pohode. Boli tazke, ale na sebe som ziadnu vahu necitila, korzet to tak podporil, ze vsetko krasne drzalo a nic netlacilo. Ale - saty boli original zo salonu, kvalitne usite s poriadnym korzetom ;)
Odpovedať
@monka04 a z akého salónu prosím? Sú krásne
Odpovedať
@karinka1990 ďakujem :-) nechala som si ich ušiť v jednom salóne v Krosne
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala velku suknu a saty zosnurovane. vzdy som si hovorila, ze si kruhy nedam, ze to vyzera divne a neprirodzene.. a potom mi dali kruhovu spodnicu u krajcirky a ja som zrazu mohla urobit krok :-D takze za mna so spodnickou uplne v pohode, aj tanec bez problemov. akurat chodit cikat som musela s druzickami :-D
Odpovedať
ako ja si myslim, ze nevesta dokaze vo svadobny den aj nemozne a ako co som bola na svadbach, tak kocky mali fakt vseliake saty a veru nejak som nebadala, ze by sa niektorej zle tancovalo
Odpovedať
Profilova fotka
@karinka1990 plánujem mať väčšie "tortové" šaty a nejako sa nebojím, že by sa mi v nich zle pohybovalo, keď si dám pod ne aj spodničku. veď tá ich nadvihuje a dáva nohám priestor na chodenie a tancovanie.
Odpovedať
@irra15 aj mas nejaku fotku?
Odpovedať
Profilova fotka
Aký koľvek si podľa mňa vyberieš, tak si v ňom svadbu užiješ. Nevesta si vo svoj svadobný deň poradí so všetkým
Odpovedať
Mala som tortove a tancovala som v pohode :D pozri fotky ake som mala. mala som spodnicku a vsetko v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala jednoduché, nechcela som byť torta :-D :-D, tancovanie som celkom zvládla, aj keď som si ich musela kúsok pridvihnúť, nakoľko vzadu boli trochu dlhšie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@karinka1990 Ahoj :) Mala som ozaj veľké "tortové" šaty s mohutnou širokou sukňou ( tieto https://mojasvadba.zoznam.sk/forum/sv... ) a svadbu som si v nich dokonale užila :) Ani som sa neprezliekala do popolnočných a vydržala som v nich až do rána bieleho :) Čo sa týka chôdze, nemala som žiaden problém, spodnička mi držala sukňu od tela takže nohy ani nevedeli, že ju mám :) Vopred som ale myslela na to, že budem mať veľké šaty a podľa toho sme prispôsobili aj miesto hostiny a rozmiestnenie stolov (treba myslieť aj na to, aby si pri sedení za stolom nemala pri sebe nohu stola). Čo sa týka tanca, problém mal skôr manžel :D Musel si zvyknúť na to, že tancujeme ďalej od seba, ale nakoniec to bolo fajn. A vedela som sa aj primerane vyblázniť pri rýchlejšch pesničkách :) Svadobný tanec sme si ale predtým trénovali a na skúšobné tance som si obliekala spodničku zo šiat, nech sme obaja zvyknutí :) Jedna vec čo mi robila problém, bola návšteva WC ale družičky ti s ňou ochotne pomôžu :) Princeznovský pocit z veľkých šiat za ten kúsok nepohodlia jednoznačne stojí.
Odpovedať
@karinka1990 ja, som mala saténové na, snurovacku, bez kruhu, lebo mali veľa spodniciek. Ako keď som ich mala v rukách, boli ťažké, ale na sebe som váhu necítila. Bez problémov sa, tancovalo, aj rýchle tance, na WC tiež nebolo treba nijakú asistenciu. Foto mám v albume :-)
Odpovedať
Ja som mala princeznovske s kruhom. Boli dokonaleeee v pohode som kracala tancovala a vsetko si uzila :) v profile mam video naseho tanca. Tak mozes pozriet ako sa super tancovalo v nich. Na videu mam vlecku vypnutu. Inak maju este aj kraaasnu dlhu vlečku :) ja som mala nazor ze ked uz mam byt nevesta, tak nech mam naozaj take saty ake si uz nikde nedam. Bol to super vyber :)
Odpovedať
Ahojte ak budete zháňat saty kludne piste. Ja mam cisto nove svadobne saty, nemal ich nikto ani ja iba ked som si ich skusala v salone. Znacka je Ariamo Bridal - Debora. Velkost sa da prisposobit nakolko su vzadu na snurovacku od velkosti 36 az po 40. V pripade zaujmu poslem aj fotky.
Odpovedať
@luciagundova567 ahoj, prosim posli mi fotky. Dakujem krasne
Odpovedať
Šiatky predávam za 530 €. Su čisto nové ja som si ich brala ako prva. Fotky posielam ale mam iba zopar nakolko som si ich skusala len v salone.
Odpovedať
Profilova fotka
@karinka1990 Ja som mala úzke šaty a úplne super sa mi v nich chodilo, tancovalo a pohybovalo... Veľmi veľa urobi dobrý kruh.... Treba skúšať. Moje boli veeeeelmi pohodlne.... ❤️
Odpovedať
@karinka1990 uz som poslala :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj :-) ja preferujem takyto strih, je to jedinecne a zenske. Tieto mam k dispozicii na predaj, su to saty Eva Lendel 2019, velkost 38/40. Prepracovane do posledneho detailu, s nadhernou vleckou.
Odpovedať
Waaau tak tie su teda krasne, no treba mat na ne aj postavu a hlavne asi vysku, aby pekne ukazali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?