Hladam svadobne a spoločenské šaty na vyšku 181cm....

16. feb 2015410

Nevestičky, ktoré máte okolo 180 cm a cca 78kg šup sem so svadobnymi a popolnočnymi šatkami ♡♡♡ dakujem za pomoc a a za každu jednu ponuku ♡

• @marshmallow  pozri moj svadobny album🙂
    saty site na mieru pre mna, som vysoka 183cm a stihlej postavy.

• @vodavodickova  krasne su ale vyzerate dost chudo...su na viazacku?Lebo som širšia...o dost :/

• Paci sa...🙂

• Sponzor fóra
  • Ahoj, ja mam tiez taku vysku, skus pozriet moj bazar 🙂

• @marshmallow  nie su na viazacku,iba na kratky skryty zips vzadu na chrbte...no mozno by sa dali presit na viazacku.
    Ja mam 63kg,ale sirsi hrudnik,chlapcenska postava🙂

• @vodavodickova  aj ja som širšia... :/ trebalo by vyskusat...no byvate daleko :/ skusim ine ponuky...ale dakujem

• dobry den
    nieje problem usit 🙂

• fuuuha :/ to ja mám výšku 178 približne....je to taký problém zohnať svadobné šaty na takú výšku?

• @zuuzky  tak u nas v okoli Rv dost ano!!!A všeobecne ked pozeram tu na bazariku tak co sa mi fakt paci tak len do 170 cm su 😞

• @najsvadba  dakujem ale radsej hotove...musia mi padnut do oka

• @marshmallow  tak to som zvedavá ako pochodím 😛 ešte ma to len čaká a chystám sa do PO a KE tak hádam niečo zoženiem 🙂 a tiež držím palce 😉 potom daj vediet ako si dopadla

• @marshmallow  
    @zuuzky  ušijeme na mieru😉

• @zuuzky  košice v magie sottero najdes ale priprav si tucnu penazenku :/

• @marshmallow   ja som hľadala už aj na aliexpres....niektoré sú aspoň podľa čísel uvedených pod tovarom dosť dlhé. Uvažujem, že to možno risknem hoci s väčším číslom, aby boli dlhšie a dám ich upraviť 🙂

• @zuuzky  ale kvalita šitia a latky zvykne byt zla...ja by som neriskovala...obrazky su jedna vec a skutocnost druha...

• Sponzor fóra
  • Joj čo budem robit? Nevydávat sa radšej? 😛 snád do októbra niečo vymyslím

• @zuuzky  aj ja som to uz povedala ze zrusim 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @marshmallow  pozri moj bazar...mam 172, ale mala som este 12cm opatky

• @lyly139  dakujem za ponuku...nejake original foto siat?

• @marshmallow  kukni ak chceš do môjho bazáriku, ja mám 173 cm a boli mi dosť dlhé 🙂

• @evka64  krasne su ale vidim ze je tam zips...a ja som dost pri sebe 🙂 dajako mi pribudli kg uprednosnujem saty s viazackou dakujem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @lyly139  dakujem pozriem....ale najlepsie by bolo tu na vychode...roznava...revuca...kosice..presov...rimavska sobota...a okolie...dakujem

• @marshmallow  skus pozriet v bazariku mam jedny saty , mozno sa budu pacit

• @marshmallow  skús tie, čo mám v bazári, mne boli na cca 175cm s opätkami ešte trocha dlhé, tak možno...

• Pozrite aj môj bazár, zmeriam ich, ale väčšina bola oblečená na 15 cm opätky 🙂

• @pokinka  vase saty su nadherne ale ste chuducka...ja som velkost 40 42 😞

• @redpink  krasne su tie spolocenske ale potrebujem ich vidiet na postave .. :/

• @marshmallow  sú na šnurovačku a majú naozaj veľkú vôľu, ja som ich mala stiahnuté na maximum a stále mi boli trocha veľké, aj preto ich posúvam ďalej. Keby náhodou, mám ich v KE

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov