Kolekcia svadobných šiat Pronovias 2009. Páči sa vám?

Profilova fotka
Ahojte mile nevesty! Nasla som na nete novu kolekciu pronovias. Bola by som zvedava na vas nazor. Mne osobne sa viac paci kolecia pre tento rok. http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
hi lindy! súhlas, moje favoritky by boli: c. foto 20, 22 a c. 23!! :-D milujem pronovias... x-) a nielen svad. saty! ;-)
Odpovedať
akurat skoda ze na svk privazaju len mensie cisla, inak su to krasne saty x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jááj zasa som sa kopla: c.19, 22 a 23 sú velmi vkusné a podla möjho gusta...nic nafúknuté.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tento rok su nadherne saticky. uplne ma dostali tie na foto c.: 6
Odpovedať
ahoooj moje by boli 7 alebo 12...uch keď je to len raz za život :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
spravte si mensiu predsvadobnú dovolenku v barcelóne a budes mat saty nádherné a podla tv. velkosti!??
Odpovedať
Profilova fotka
idem hned kukat, ktoré císla myslíte...pockajte...!!
Odpovedať
ani 8 nie je na zahodenie...uplne jednoduché ;-)
Odpovedať
ja suhlasim s nazorom, ze kolekcia 2008 je ovela vydarenejsia. Z tychto novych ma ziadne velmi neoslovili..mozno este tak tie cislo 8. Inak nic moc...
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa zda, ze tohtorocna kolekcia je originalnejsia:) pridala som moje favoritky do albumu, sice som ich nevidela nazivo ale pravdepodobne si budem vyberat z kolekcie 2008. Do Nicole sa chystam az v decembri (budem sa vydavat v maji 2009), tak dufam ze dovtedy nebudu prilis obnosene.
Odpovedať
CAute kocky, aj ja som favoritkou Pronovias, no v tej dalsej kolekcii mi vela siat pripada tehulkovskych :-) ale pronovias je dobry
Odpovedať
suhlasim - vsetky tie strihy su take volne:) empirove saticky..ale mozno je to aj tym, ze ta modelka je taka mensia a plnsia:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a kedy pride kolekcia k nam, lebo v Nicol v Ba mi tvrdili ze az v novembri :-(
Odpovedať
tak mne sa pacia: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ...a Halifax, Hamlet, Hechizo dalsia nadhera, Helio to je waaaaw, v Helsinkach by som sa iste vydavala: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... alebo v: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... kraaaaaaaaasa x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
s poslednými olne súhlasím, yamieeeee!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nova kolekcia pride v novembri, ale predkolekcia do nicole dorazi uz v juni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak babeny, ja by som si vybrala...(pod podmienkou, ze by bolo vo velkosti 42 :-D ) Hamlet, Haya, Hechizo, Higuera... Inak, ma pobavila hlaska Alzbety26 s tym, ze modelka je plnsia...Tipla by som ju max na velkost 36 :-p
Odpovedať
lindy, tak to v juni nabehnem...nie ze by sa my la sposa moja 2007 nepacila, ale len tak pre istotu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj pozerala som tu kolekciu a je celkom fajn. Ja som na stranke www.pronovias.com nasla tiez super kolekcie pozri si kolekciu Manuela Mota 2009 myslim ze ta dostane x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte babenky,nevie nahodou niektora z vas kolko vyjdu takeho nadherne saty Pronovias ak by si ich clovek mal snahu zakupit v zahranici? dakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som si kupovala Pronovias, sice nie novu kolekciu, ale videla som aj novu, v UK vyjdu tak od 900 libier vyssie a v USA od 1 200 dolarov vyssie, ale kludne aj za 3 000 dolarov, zavisi od modelu. Maju ich aj na www.maddona.pl, tam su aj orientacne ceny. Teda moja skusenost.
Odpovedať
lindy....akov kazdej kolekcii aj v tej novej je zopar kraaaasnych kuskov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes bola pozriet v salone v PO a najviac mi sedeli Pronovias Reyes.
Odpovedať
no myslim, ze skutocny Pronovias je na zakupenie fest drahy... treba si davat pozor na to, aby to bolo prave...
Odpovedať
emilyz..presne, tie repliky su priserne :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky,mna Pronovias satky dostali uplne a nekontrolovatelne mala som vybrate saty a ked som ich sla objednat tak som na figurine zbadala ine pronovias a dostali ma su krasne a neskutocne prepracovane...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som si pred dvomi tyzdnami kupila v UK Pronovias Nava a bola na ne este aj super zlava. Nie je to sice nova kolekcia,ale su krasne ;-) Ak by ste mali zaujem, pravdepodobne ich predam po mojej svadbe,kt. je 9.5.09.
Odpovedať
Mozem sa tu niekoho spytat, ci skusal saty Pronovias kolekciu 2009 na vysku 165 cm ?? S vysokymi podpatkami + 10 cm = 175 cm. Este som ziaden model z Pronovias neskusala... Cela kolekcia je nadherna ci uz minulorcna alebo tohtorocna, ale chcela by som vediet, ci je to aj pre stihle, nizke babenky, pretoze sa mi vidi ze modely vyniknu len na vysokych postavach. Help Please ... vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Radlinka, ja budem mat Nalon od Pronovias, mesiam 169 cm. Tiez su mi trochu dlhsie. V salone (Bella v Brne) mi odporucili, aby som si k nim kupila topanky na co najvyssom podpatku (myslim, ze tych 10 cm by uplne stacilo), ale vraj mi ich budu vediet trochu upravit na dlzku aj bez vysokych opatkov. Tak dufam, ze ma neoklamali a nespravia mi tam nejaky obsity pas :-D Skusala som viacero modelov od Pronovias, vsetky boli dlhsie, ale poriadne dlhokanske mi boli Finlandia od La Sposa. Vela stastia pri skusani x-)
Odpovedať
Baby a pronovias dakotu nemá nikto? :( ak máte pošlite mi foto
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?