Môže ženích vidieť moje svadobné šaty pred svadbou ?

ahojte,viete mi niekto poradit??Chcem ist s drahym kupit koselu,ja som mu ju vybrala,ale chce ju vidiet a vyskusat si ju a tie moje saty su vystavene vo vyklade a ja som mu to minule hovorila a su najkrajsie ako som mu spominala,hned bude vediet,ze to su oni.Znamena to nestastie alebo nestastie je iba vtedy ked ma vidi v tych satach este pred svadbou??
Odpovedať
1
2
saty moze vidiet, nebudu predsa vtedy na tebe, a vyklady menia rychlo, ak ho neupozornis ani nebude vediet, ze to su prave tie tvoje.
Odpovedať
Profilova fotka
saty moze vidiet, ale nie na tebe : ) aspon ja tak viem .
Odpovedať
lia my mame zakaz :-) on nemoze vidiet mna a ja jeho :-) i ked ja by som celkom jeho chcela vidiet ale teda necham to tak a kazdy bude pre kazdeho prekvapenim :-D neviem ci to je nestastie ale u nas je taky zvyk ze nevestu nemoze vidiet tak to tak aj nechame :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lia, priemerny chlap si vyklady nevsima :-D ;-)
Odpovedať
ale bude,ja mu ich stale ospevujem a su tam jedine take nadherne,ale ked ich moze vidiet,tak je vsetko o.k.stale chodim okolo a stale ich maju vo vyklade,teta mi vcera povedala,ze to preto,lebo maju velmi velky uspech a to sa ani necudujem.Uz by som ich chcela mat aspon doma.ty mas svadbicku o tyzden skor,ako si na tom s pripravami,hhmm?? ;-)
Odpovedať
Ahojky,... ja tiež viem tak, že ženích nesmie vidieť nevestu v šatách... :-) Ale šaty... si myslím... môže vidieť... Aj môj, ked pojdeme vyberať košelu, pohare a ozdobu na auto do toho "mojho" salonu... tak ich asi uvidí, lebo som mu ich približne opísala, že ako asi vyzerajú... A to je podľa mna v pohodeeee ... ;-) 8-) . Hlavne, že nebudú na mne oblečené... x-) Papá. Isabella
Odpovedať
ahoooj,pekne sviatky Ti prajem teda ked si tu uz posledny krat v tomto roku,pekne si oddychni,nacerpaj silu na novy rok a v januari sa tu opat stretneme.Troska ti zavidim,to fakt.Ja volno nemam nikdy,moja praca je nonstop.
Odpovedať
ikke:Ale moj nie je priemerny,preto si ho beriem za muza :-D :-D :-D .hi hi hi hi.Ale nie,srandicky
Odpovedať
odkedy som si zarezervovala saty ja, tak kazdy den sa moj priatel pokusa nejako dostat zo mna info, ktore saty som si vybrala.. raz chce vidiet fotky v PC, inokedy nazov salonu.. no strasne aky je zrazu vynaliezavy.. ale ja vydrziiiiiim tie tlaky 8-) som tiez za to, aby ma prvy krat videl az vo svadobny den, ale jeho oblecenie budeme vyberat spolocne..
Odpovedať
ja este neviem akej farby oblek vyberieme,v januari pojde skusat,tak uvidim,urcite nie cierny,nieco slavnostnejsie
Odpovedať
Su to len povery ako kazde ine. Preco by mali saty niest zodpovednost za nieco, co sa ludom stane, ved to nie je logicke. Aspon ja na toto neverim. Takisto ako perly na svadbe, ruze...... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
.... baby ja som bola saty vyberat a najprv s kamoskou a potom sme len tak boli v auparku s terajsim manzelom a neodala som a skusala som si saty a boli taaaake nadherne.... ze som si nakoniec tie vybrala...aj ked zo vsetkych stran boli tlaky,ako mozem ;-) 8-) ..... ale ja na to neverim,lebo kazdy si je strojcom svojho stastia....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Môj drahý má v šatách videl pre d svadbou niekoľko krát. Pri vyberaní, skúške, fotení, spolu sme sa viezli do kostola. Viac mi záležalo na tom, aby som sa mu skutočne páčila, ako na tom, aby som dodržala poveru. Verím, že nám taká drobnosť neprinesie nešťastie... :-D A keď už povery, tak ešte čosi: - nevesta nesmie v deň svadby pred obradom plakať. Nosí to nešťastie. - ženích sa nesmie z cesty k neveste vrátiť, pre nič. Znamená to, že v životte ešte mnohokrát zaváha. - Do obradu sa nesmie nič rozbiť. Tieto črepy sú smolné. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
i ja chci, aby me zenich videl.....clovek se vyhne treba i trapnemu prekvapeni....
Odpovedať
Profilova fotka
Jééé lia teď budu mít díky tobě o čem přemýšlet!můj přítel totiž také viděl šaty, které si pravděpodobně zamluvím!Jsou totiž už asi 2 roky staré a kdysi je měli vystavené v jednom salonu a já mu o nich básnila a jednou jsem ho tam i zavedla a ukázala mu je...No a rok se s rokem sešel, budu se vdávat a už jsem si tyto šaty zkoušela a asi to budou ony :-D !Beru to tak, že si to přítel beztak nepamatuje a navíc je viděl na figuríně, ne na mě!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj... ja sa budem vydavat uz vo februari. Boli sme s priatelom spolocne vyberat saty- a som tomu rada, pretoze v ten den sa chcem pacit hlavne jemu, takze aj on by mal vidiet v com budem. A aj tak v ten den budem vyzerat upravenejsie v tych satoch ako len tak ked si ich skusam v salone. Samozrejme aj pre neho sme oblek a ostatne veci kupovali spolocne. Ja takym poveram neverim. Som rada, ze tieto veci robime spolocne, pretoze aj to tak trocha utuzuje vztah :)
Odpovedať
Profilova fotka
normálne ani ja "nie som na povery", ale táto sa mi zdá byť celkom sympatická, takže môj drahý má smolu, šaty uvidí až na svadbe ;-) Vie byť taký zlatý, keď sa zo mňa pokúša dostať nejaké to info - zatiaľ statočne odolávam ;-) Vie len to, že budú biele (t.j. nie krémové alebo slonovej kosti) - to som mu povedala kvôli košeli, ktorú mi zakázal kúpiť bez neho. Tak chce aspoň "cenu útechy", teda vidieť aspoň popolnočné, s tým by ani podľa povery nemal byť problém...
Odpovedať
moj nazor cela tato povera prisla k nam asi pred desiatimi rokmi dovtedy niekoho trapila akurat tak v amerike a na zapade ved bolo zvykom ze zenich si nevestu vyzdvihoval doma a teda ju aj pred sobasom videl moj drahy najprv tvrdil ze ma chce vidiet az tam potom ustupil ze fotky pred sobasom budu lepsie a v nedelu som sa aj vdaka tejto teme rozhodla ze mu ich chcem ukazat a tak sme obzerali moj skusaci album ja mam nastastie to stastie ze aj on aj moj hlavny kritik brat maju rovnaky vkus ako ja
Odpovedať
Profilova fotka
samozrejme že sa to nedá dodržať do bodky, aby ma ženích videl až v kostole. Tiež sa budeme fotiť pred sobášom a budeme mať aj odobierku u nás doma. Ale aj tak chcem, aby ma uvidel až v "plnej paráde", keď už budem mať účes, make-up atď :-D Ale to je vec názoru, a nedá sa povedať že to MÁ BYŤ tak alebo inak ;-) Hlavne aby sme si splnili predstavy a sníčky :-)
Odpovedať
jasne ze ide o predstavy moja odpoved bola na margo toho ze nestastie to nosi len v amerike :-D :-D :-D
Odpovedať
super babulky,potesili ste ma a neviem ci ho dnes nezoberiem do salonu a neukazem mu ich od stastia :-D x-)
Odpovedať
Ahojky, ja túto poveru dodržať chcem (narozdiel od iných :-D ) a snáď sa mi to aj podarí...chceme sa vyhnúť "stretnutiu" na chodbe medzi otvorenými dverami do WC (ktoré je pri odobierke neustále obsadené :-) ) a vchodom do kuchyne alebo pivnice...jednoducho chcem, aby ma videl až po pár minútach netrpezlivého prešľapovania pred oltárom, fotiť sa budeme až po obrade, takže v tom problém nie je...ale na druhej strane...ukazujem mu fotky šatočiek, predsalen máme rozdielny vkus a keďže sa chcem páčiť hlavne jemu, musíme to spolu prebrať...takže najlepšia je asi zlatá stredná cesta :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Caute, ako vidim, su tu aj take nazory aj take. Tak pridam ten svoj. Mna moj snubenec videl v satach. Pravdu povediac, mne sa uz ani velmi nepacia. Ale bola som rada, ked ma v nich videl a povedal, ze sa mu pacim. A tak sa na svadobny den tesime spolu. Ale na satach aj tak velmi nezalezi.
Odpovedať
mna moj drahy v satach nevidel, ale sikovne sa pozrel na net a vyhladal si ich na internetovskej stranke salonu....a je cely nedockavy, lebo sa mu pacia -vraj maju presne vsetko co si ON! predstavoval - cerveny korzet a dekolt, do ktoreho sa bude moct pocas obradu pozerat :-D
Odpovedať
So mnou drahy saty vyberal, pretoze, kazdy mame iny vkus, co sa aj prejavilo, jemu sa pacili ine a tie zase mne nie, nakoniec sme to v piatok vyriesili, vybrali sme dvoje, ktore "mohli" byt a ja som sa potom rozhodla sama. Viem, ze sa mu budem pacit a nebude sklamany, keby ma prvykrat videl az v kostole (teraz som rada, velmi rada, ze sme to spravili takto, mrzelo by ma, ak by som si dala saty, ktore som chcela a nepacili by sa mu ako mi to povedal).
Odpovedať
Mna moja polovicka tiez videla, dokonca mi pomaha aj s fotkami do albumu a na povery neverime. Keby sme verili, tak sa asi o mesiac neberieme, no nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že to nie je iba o poverách, môj drahý nechce vidieť moje šaty, on chce mať v deň svadby prekvapko. A ja sa zas teším na ten "prvý pohľad".
Odpovedať
Profilova fotka
Baby,urcite je to o prekvapku.Moj ma videl az v svadobny den,a nikdy by som sa nechcela o ten pohlad ked ma zbadal prvy krat v celej krase ukratit!Bolo to nadherne,a bol hrozne zlaty ako si ma obzeral a ako nemal slov ;-)
Odpovedať
ahojte, mna moja polovicka videla pred svadbou. Kedze uz par rokov byvame spolu obliekali sme sa v nasom byte a on mi este aj snurovacku zavazoval-bolo to celkom zabavne. Co tam po satach hlavne ze sme stastni
Odpovedať
Ahojte. Moja 1/2 videla, ake saty sa mi pacia, aj sme sa vo vybere zhodli, ale tie, ktore som si vybrala na mne osobne priamo nevidel, videl iba taku mini fotecku v mobile, kde nemam ani hlavu a su mi na nej velke, neupravovane - fotila moja mamka :-D , ale ked som si davala robit zavoj a skusat k satam bizuteriu, skoro som neodolala, zobrala som ho do salonu ukazat mu saty, ale sla s nami aj mamka a ta ho nechala vo vedlajsej miestnosti, ze aby mal na svadbe prekvapko, takze ma zase nevidel :-D :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?