Neistota ohľadom svadobných šiat

Ja viem, ze je normalne, ze si je nevesta neista svojim vyberom svadobnych siat.. Ale mne sa tie moje pacia, hoci nemaju velku suknu, no vsetci mi hovoria, ze budem lutovat ze nebudem za princeznu...ale ja som nikdy na velku slavu nebola, v mojich satach som sa v salone citila vyborne. Ma niekto podobne skusenosti? Nevesty, ktore ste mali neprinceznovske saty, mali saty uspech? :-) vdaka za radu :-)
Odpovedať
Ahoj, ja mam svadbu tiez este len pred sebou, ale mozem ti poradit podla reakcii okolia, ked som kamaratom ukazovala fotky zo skusania. Reakcia dievcat na velke princeznovske saty bolo same oooch, ale reakcie chalanov boli na velke saty ze hruuuuza, prachovka, baletka....a najviac sa im pacili tie najednoduchsie (najuzsie) saty, takze ak si ty spokojna, tak nepochybuj, a urcite aj tvoj buduci viac oceni uzsie saty. Tipujem, ze ti co ti hovorili, ze pokial nebudes za princeznu, tak budes lutovat, boli urcite baby :)
Odpovedať
Profilova fotka
princezna budeme kazda v ten den... ani moje saty nie su princeznovske, su jednoduche a myslim si,ze aj pekne...ako si pisala, ja som sa v nich citila najlepsie z tych, co som skusala a to je to najdolezitejsie!!! das zaujimave doplnky, uces, kyticu a budu vsetci cumiet ;-)
Odpovedať
Pozri ja mam tiez mensiu suknu a poviem ti to co mne povedal niekto kto robil roky v svadobnom salone v zahranici a Len pri pohlade na teba vie ake saty sa ti hodia.dovod 1 s velkou suknou budes na fotkach bud daleko od muza,alebo sa ti bude na strane ta sukna dvihat, ak budes chciet byt blizsie.ani v jednom to nevyzera pekne.dovod2 bola som na svadbe kde nevesta mala princeznovsku suknu a nemohla prejst poriadne pomedzi stoly-bolo to trochu smiesne.dovod3 vzdy chod s tvojim prvym vyberom.vzdy budu krajsie saty...tie sa ti Vsak nemusia hodit.a saty ktore mas si si vybrala pre dovod..tak nemysli na to co povedia druhy,ale chod s tym co sa Tebe paci
Odpovedať
ja nemam uplne princeznovské nabúrené, ale úzke tiež nie sú.. do salónov som chodila s tým, že si vyberiem šaty "morská panna" alebo niečo úplne uzunké a jednoduché.. no na moje prekvapenie sa mi žiadne také ako som si vynívala nehodili.. bola som v nich taká nejaká nezaujímavá.. keď som si obliekla "MOJE" vedela som, ze su tie pravé a nastal efekt WAU :-) .. čo som tým chcela povedať, je to, že nelutuj že máš úzke šaty a nemáš velkú suknu ..ide najmä o to, že si sa v nich cítila úžasne a keď si ich mala na sebe, zhodnotila si, že su tie pravé!! ja som chcela tiež pôvodne niečo iné a sem tam rozmýšlam, že som si predsa mala vybrať morskú pannu, ale potom sa pozriem na fotku a viem, že tieto sú pre mna šaty s velkým Š :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.ja mam uplne ten isty problem,moje vysnivane saty maju jednoduchu,splyvavu suknu,ziadne nasuchorene obrovske sukne..a tiez ma odhovaraju,ze vraj kedy si take obleciem,ked nie na svadbu..a uz som si zacinala mysliet,ze mam asi nejaky divny vkus,ked sa vacsine nepacia moje saty..tak som rada ze nie som sama s takym problemom :-D myslim ze skor by si lutovala, ak by si dala na naliehanie inych a obliekla si princeznovske saty ,s ktorymi nie si stotoznena :-)
Odpovedať
ja som tiež nemala princeznovské, mala som dokonca kratšie (tea length) a vôbec ma to nemrzelo. jasné, našlo sa pár mudrlantov, ktorým nepripadali dosť nevestovské, ale môj muž dodnes hovorí, že som bola nádherná nevesta a mojím blízkym a priateľom som sa páčila tiež. a cítila som sa v nich ako ja, nie ako princezná - a to som presne chcela :-) nie so princezná, som obyčajná žena, ktorá má rada retro veci :-)
Odpovedať
dakujem :) uz som si myslela, ze nie som normalna..a ano, ti, co mi radili s velkou suknou boli baby.. ja som vedela uz na zaciatku ze nechcem velku suknu, myslim ze mi nebude chybat chodit na zachod pocas hostiny v sprievode dalsich 2 ludi :) tak ste ma trosku upokojili...skor mam pocit ze sa to tak vseobecne ocakava, ze nevesta bude mat velku suknu a bude mat saty ako princezna z rozpravky od disneyho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@issabelll ak si ty spokojná tak je to v poriadku :) ja tiež hľadám niečo jednoduché a obyčajné...je síce pravda, že svadbu budeme mať na pláži a musím brať ohľad na to... chvíľku sa ma zmocnil smutný pocit, že princezná nebudem nikdy...ale ako by som tam aj vyzerala v tortičke :-D včera sa ma v jednom salóne akurát opýtali, či to nebudem ľutovať o pár rokov... svadba je vysnívaná, na šatoch až tak nezáleží :) avšak ja zatiaľ iba hľadám ten WAU pocit :-( :-( :-( napriek tomu, že chcem šaty jednoduché, ten pocit tam skrátka musí byť... takže ak si ho precítila tak si sa rozhodla jednoducho dobre - najlepšie 8-)
Odpovedať
@issabelll áno, očakáva, tak, ako s aočakáva, že nevesta bude mať textilné biele topánky, že bude mať závoj, veľkú kyticu, privezie sa tam požičaným autom s bábikou na kapote a že jej na svadbu všetci prinesú veľké kytice, na oslave sa bude jesť kuracie s broskyňou a chrenová rolka a že potom sa bude piť veľa tvrdého :-) v tomto sme my na Slovensku stále pozadu - nechápeme, že niekto to môže chcieť inak :-) tak buď smelo ďalšia prvá lastovička, ktorá ľuďom ukáže, že vydať sa dá aj inak ako v tradičnom štýle :-)
Odpovedať
@hallie tak teraz som sa ozaj dobre zasmiala :-D vďaka za podporu, už mám niekedy fakt pocit, že keď nechcem zdobené medovníčky a rada by som farebné (aspoň telové) topánky pod svadobné šaty, tak som vyvrhel spoločnosti.. :-)
Odpovedať
@issabelll ja som mala modre topanky. Skandal! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som nemala princeznovske saty, ale boli to saty skor na telo, s tym ze sa od pol stehien rozsirovali...nedala som si pod nich ani spodnicku, chcela som ich uplne take padave, krasne, ake boli same o sebe. Poviem Ti ze taketo saty zozali velky uspech, kazdy ich chvalil, ze konecne vidia aj nieco ine ako saty s velkou sukonou...skoda, ze nemas foto tych svojich, rada by som ich videla :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@issabelll ja mam zase kamaratky, ktore by mi na princeznovske povedali, ze su hroznee,,. :) aj mne sa velmi pacia jenoduche, splyvave, take vilove... to je tiez ako z rozpravky.. Ja budem mat nejake take, len este neviem konktretne ake:) Ale uz mam topanky, budu svetlucko zelenkavo-modre :) neboj sa neklasiky na svadbe, ved najdolezitejsie je, aby ste Vy dvaja na nu spominali ako na Vas najuzasnejsi den a nie aby ste spominali na to, ze keby som nepocuvala tie baby, mohla som mat krajsie saty, skoda... atd :)
Odpovedať
@janka3112 mam zarezervovane presne tie isto co ty..teda ak su to la sposa denia... :-)
Odpovedať

Odpovedať
maj si také šaty ako chceš, ty sa vydávaš, ked sa v nich cítiš výborne tak ich maj a kašli na ostatých
Odpovedať
Profilova fotka
@issabelll ale ved to su krasne nevestovske saty... su krasne biele.. takze uz to napoveda, ze sa o nevestu jednaaa.. a s peknymi cipkami... takze, ak si typ baby s postavou, ktora si ich moze dovolit... tak ti gratulovat skor mozem... lebo taketo satocky si hociktora dat nemoze... a tym nehovorim, ze baby, co maju velke sukne nemaju vkus.. zalezi od typu nevesty.. jej povahy a tak.. ja som mala saty asi skor princeznovske, ale uz vopred som zavrhla kruhovu spodnicu.. a bez vlecky.. nechcela som sa po priestore presuvat, ale kracat... navyse som xxl nevesta bola a tak som nechcela byt ako bojova lod.. :-D kedze saty mali vsitu spodnicku, ale bez kruhov.. uplne to stacilo... keby nemali, tak hladam spodnicky tylove bez kruhov.. :) aj kruhy maju vsak svoje pozitiva...troska to "odspodu" vetraa, ale ja som si povedala, ze radsej to strpim.. a to svadba v lete bola... a aj moct v klude tancovat bez starosti o vlecku, ktora sa odopnut zvykne niekedy... mala som telove pancusky s ivory cipkou... podla mna... to ukaze krajsie, ako biele pancuchy... ak ich sem tam uchytkom zachyti niekto vobec... takze v pohode... :)
Odpovedať
Profilova fotka
vybrala si si krasne saty. baby vyssie maju pravdu, zaklad je aby si sa v nich dobre citila. budes v nich cely den a bojovat s velkou suknou ak o nu nestojis, by ti na radosti nepridalo. ja som mala jednoduche, uzke saty a mali uspech. ale i tak bolo pre mna naj, ze sa pacili manzelovi a ja som si aj tak prisla ako princezna.
Odpovedať
@ronas @delphinka tak ste ma upokojili, dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano su to moje, najkrajsie na svete!!!! :-) Mala som ich bez spodnicky a boli super.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?