Prečo predávate svadobné šaty po svadbe ?

Kocky, mozes sa vas nieco opytat? Preco svoje satocky predavate? ja nad tym casto rozmyslam pretoze aj si chcem kupit ale nie som rozhodnuta na 100%. Ale myslim si ze keby som si ich kupila, urcite ich nepredam! Aj vy ste takto zmyslali?? Moja kamaratka si ich nekupila a dodnes lutuje. Cim to je?? nerozumiem tomu akosi..
Odpovedať
ospravedlnujem sa za gram. chyby! : 8-( ale som leniva po sebe citat
Odpovedať
Profilova fotka
ja nepredavam, mne to moj zatrhol. vraj svadobne saty maju visiet v skrini. vravim dobre, odlozime pre dceru x-) visia este u sestry v satni (na slovensku, este som ich neprestahovala). raz, na nejake pekne vyrocie, ak sa do nich mestim, si ich obleciem. len tak. a drahy bude ziiirat :-D on totiz nie je z tych, ako sa tu uz niekde spominalo, co by svoju zenu nutili si ich obliekat na kazde vyrocie.
Odpovedať
ikke: ja s tvojim muzikom uplne suhlasim! mozno mi ich deti raz rozoberu na kusky, ale aspon si to budu pamatat. Kamaratkin syncek si si odstrihol kusok na supermanov plast. A pokreslil ho fixkami aby nebol biely! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hmm, to by mi zas na supermana bolo toho mojho hodvabu trochu luto. |-| ale mozno az ich budem mat plne zuby, dam si t nich usit zas nieco ine, pekne, pripadne pomalujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, moje neboli kupovane, ale site. ale myslim, ze rozdiel v tom nie je. :-)
Odpovedať
hehe! ved len kusok, potom ich mozes skratit na mini! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si saty kupila a predala... Je mi za nimi trosku luto, ale to ma prejde. Boli dost objemne (mali 9 vstiev tylu) a neviem si predstavit, kde by som ich drzala. Kupila som si ich preto, lebo saty mojich snov v salonoch nemali. A teraz som ich predala a som velmi stastna, ze sa z nich dalsia nevesticka tesi rovnako, ako ja :-) Tu je nas album: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Baykalac! ty si mala nadherne satocky! ;-) Chapem ked mas minimalny odkladovy priestor.
Odpovedať
no ja vam poviem ze moja maminka tiez mala svadobne saty v skrini a potom mi usila z nich moje prvoprijmajuce to boli take obycajne to nie ako teraz dievcata ako nevesty vyzeraju :-)
Odpovedať
Moja mama si tiez odlozila svoje saty, neskor som z nich mala saty ja ako detska druzicka. :-) Ja sice este saty nemam, mam ich len rezervovane ale o kupe som ani neuvazovala a keby aj, tiez by som ich predala. Ja som taka prakticka, len by mi zaberali miesto v skrini a na pamiatku budu fotky a video. Nevidim v tom nejaky zmysel drzat svadobne saty. A drzat ich pre dceru? No vy by ste si obliekli svadobne saty po vasich mamach spred min. 20 rokov? Ja nie.
Odpovedať
lara: moja maminka ma tiez odlozene svadobne saty. A keby som na tom bola finanncne zle, tak idu do sava, goralky sa prelakuju na novo a mam prefektne svadobne saty. Ale ked som si ich pred par tyzdnami skusala, tak mi boli trosku tesne na rukach. Ale inak su super :-)
Odpovedať
lara1znk no ja som sa ich ako dieta naobliekala dost stale som ich skusala a poviem ti povodne som si ich chcela dat ako popolnocne (su vo farbe svetlej kavy) ale mama ma ukecala ze je to uz nemoderny material co je pravda ale keby bol ten material iny tak by som si asi len dala usit maslu cez pas a kludne by som si ich obliekla mozno sa sem v nich odfotim ked mi vide cas ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Viem, ze keby som si saty nechala asi by skoncili na pojde zabudnute kym by sme ich jedneho dna neoprasili a nevytiahli. Take su skusenosti vsetkych mojich znamych ktore si saty kupili a nepredali a teraz po rokoch to aj lutuju. Pred svadbou a po svadbe sme asi v takej euforii a saty pre nas vela znamenaju, no po rokoch sa to trosku meni. Samozrejme, saty su dolezite, vyberala som ich tak starostlivo, chcem mat hrooozne vela fotiek a vsetko si to zapamatat ale ozaj uz len z toho praktickeho dovodu by som si ich nenechala. Uz teraz nemam miesto v skrini! 8-) No kazdy nech s nimi nalozi podla vlastneho uvazenia. Dorotka, to by bolo zaujimave vytvorit tu album siat nasich maminiek. :-) Skoda ze ta moja, ich uz obetovala pred rokmi pre mna ako druzicku.
Odpovedať
a klobuk som teraz vybielila v save naskrobila len mi drahy nan sadol tak skrobenie je v haji takze fotky nebudu dokonale ale inac to nevadi ja som to iba skusala lebo ho budem davat ako ozdobu na auto a to musi byt cisto vyprany a dvakrat tolko naskrobeny a este sa dozdobi kytickami nieco ako mala maruska ;-) rebeka ty nehodis foto? ale lari ja si idem saty sice davat sit ale len preto ze ta pani si je ich ochotna nechat v salone ;-)
Odpovedať
Ja som mala site a hned s tou predstavou,ze si ich necham,podla toho som si aj vybrala strih.Korzet aj sukna sa da obmienat,napr.na plesy.. :-)
Odpovedať
Moje mamka si svatebni saty sila sama, byly z bile latky s drobnym modrym vzorkem, sukne byla relativne uzka. K nim pak mela ze stejne latky kabatek do pasu. Ja ty saty vyuzila na svuj maturak (bez kabatku, ten uz mi tenkrat skoro nebyl) a pak jeste jednou na fakultni ples... a jak se vsem libily... ted uz mi bohuzel nejsou, holt jsem drobatko silnejsi tvorecek (ale stejne me to stve, mamka se v nich vdavala, kdyz byla o 5 let starsi nez ja kdyz jsem z nich vyrostla)... No nic... Jinak svatebni saty si taky chci nechat sit, abych je pak mohla nosit na plesy a ruzne akce...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?