Salon Zoya Trnava a zvlastne skracovanie siat

Ahojte ma niekto podobnu skusenost? Nasla som si saty v salone Zoya wedding center kt.mi sadli ako uliate,vel.40. Na zameriavaciu skusku 2 tyzdne pred svadbou som dosla a dali na mna vacsie, 42ky, bol to sice rovnaky model ale vacsie a kadejako poprerabane, pridany opasok, cipka.. Povedala som ze chcem tie svoje povodne,na dalsiu skusku som prisla a vraj to uz boli 40 ale kosicky mi nesedeli tak ako prvykrat na prsiach a saty boli megakratke,boli mi asi po clenky. Prvykrat az po zem. Ked som sa pytala ako to vhvu spravit, ze daju mi tam komplet novu dlhu suknu. Mam z toho velmi zmi3sane pocity,onedlho sa vydavam,az stredu pred svadbou si pojdem finalne pre ne tie akoze uz hotove. Co mam robit? Mam vymahat zlavu? Tych povodnycn co som skusala prve sa uz asi nedockam. Mozno ich uz poskracovali na nizsiu nevestu medzitym alebo ja neviem. Presviedcala ma tam ze mi sedi aj to co mi nesedi. Co mam robit. Fotit sa tam nemoze tak fotku z prvej skusky nemam tym padom ani dokaz.
Odpovedať
tiež si myslím že ich skracovali na kratšiu nevestu. A teraz v stredu ked pôjdeš pre šaty už ich predtým neuvidiš? čo ked nebudu dobre? Je to tvoj velky den, a svadobne šaty by mali byť tiptop
Odpovedať
@11katy11 ja mam zo zoyou velmi zlu skusenost ale nechcem ta strasit.... Mala som mat svadobne odtial nakoniec som si to rozmyslela lebo vyber siat bol ubohy tak sla som inde a aby mi neprepadla zaloha zobrala som si aspon spolocenske kamaratke na svadbu... Takisto som na skuske skusala vacsie cislo ktore mi paradne sadlo nic ma nikde netlacilo. Prisla som si pre ne a tam som si ich skusala znova pred prebratim a boli mi brutalne uzke nemohla som ani dychat vzadu na chrbte som mala druhy zadok... vravela som ze mi je to tesne ze v tom nebudem moct dychat. Nie vraj je to dobre. V den led sme sli na svadbu a snubenec ma zapinal hned strelil hacik... takze som sla zazicherkovana v satach.. lebo ked som uz dala za ne 100 e nenecham ich doma. O dlzke ako ich skratili to ani nehovorim... Ja som velmi nespokojna so Zoyou a neodporucam nikomu. Baby najdite si ine salony kto mozte.
Odpovedať
Ale inak ked si pre ne pojdes oni by ti ich mali dat este vyskusat. Ak nie tak si to vyziadaj! Dlzka siat by mala byt ale v poriadku kratke ti ich urcite nedaju
Odpovedať
Na prvej skuske zameriavacej mi dali namiesto c.40, c.43..na druhu doniesli uz 40 akoze vrch ok celkom ale kratucke akoby na 160cm a ja mam 178cm. Povedala ze bude na ne davar novu dlhu suknu. Buducu stredu mam ist pre ne a potom sobotu mam svadbu. Uplne ine veci mi hovorila predavacka,aj cez telefon a uplne ine krajcirka na zameriavacej skuske. Jedna ze mi urobia na chrbte viazacku, dalsia ze zips a vystrih do V. Keby mam viac casu idem inde ale svadbu mam buducu sobotu,som trochu nekonfekcna velkost pobehala som vela salonov a hentie saty mi jedine perfektne sedeli..
Odpovedať
Ahoj nevesta. Ja som mala šaty zo Zoya takisto. Každý, kto sa dopočul, že kde som si vybrala, tak ma začal strašiť a počula som mnoho zlých skúseností so skracovaním. A tá komunikácia čo spomínaš sa udiala aj mne - jedna povedala jedno, druhá druhé.....ale napriek všetkému mi šaty spravili úplne dokonalo a na mieru a padli mi tip-top. Držím ti palce.
Odpovedať
Dufam , budem ich kontaktovat zase zajtra. Pevne verim ze to dobre dopadne a nepojdem v satach po clenky😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?