Svadobne šaty

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte žienky , kedy je správny čas si hľadať svadobne šaty ? O pol roka sa vydávam
Odpovedať
1
2
@klariena to mas tak nejak ako ja. aj ked sa mi doma smeju, ze niektore veci riesim vseobecne proste dopredu, no ja som fakt rada, ak mam vsetko vybavene a nemusim sa na poslednu chvilu proste nejaky stresovat
Odpovedať
na svadobne saty si myslim, ze je ten pol rok tak akuruta, no to musi nevesta sama vediet, ci sa vie rozhodnut pod tlakom, alebo jej tak nejak trva dlshie, pokial sa pre nieco rozhodne
Odpovedať
Profilova fotka
Heh niekedy to byva taka nahoda, ze kocka najde saty len tak a vybavene. Mam taku kamosku, proste basnila o jednych satach, ktore raz len tak nasla na bazare a bolo vybavene. Este jej aj sadli ako uliate
Odpovedať
@klariena tak ale zase to nie je dobre riesit prilis skoro, potom sa moze lahko stat, ze o polroka uvidis celkom ine a zapacia sa ti, budes banovat 😄
Odpovedať
@juliancha a tak toho by som sa ani nebála. Ja skôr by som sa bála, či mi po dlhšej dobe budú proste stále dobré, čo sa veľkosti týka
Odpovedať
@janulik923 nooo aj to je také. Ako rátam, že ak si žienka už raz nájde šaty, tak nebude proste vymýšľať a chcieť po čase iné
Odpovedať
Profilova fotka
@slivocka10 heh mam taku kamosku, svadobne saty po ktorych tak hrozne moc tuzila si kuila rok pred svadbou a nakoniec sa aj tak vydavala v inych, ktore jej po case padli do oka natolko, ze uz tie stare proste nechcela
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?