Odpoveď na príspevok od jananoska:
ake saty momentalne frcia? :-) pozerala som rozne… @jananoska Treba si vybrat take, ake sa ti pacia, nie take, ake ficia :)Odpoveď na príspevok od jananoska:
ake saty momentalne frcia? :-) pozerala som rozne… @jananoska vykaslat sa na to ake teraz frcia. Zaklad je, aby si sa v nich citila dobre. Hoc aj keby to bolo vrece od zemiakov 😁 inak mne osobne sa tie saty v salonoch velmi nepacia. Este som nenasla take, ktore by sa mi aspon trocha pacili 😐️ ale to som pozerala len eshopy. Mozno v kamennych obchodoch maju toho ovela viac a mozno by som si tam nejake aj vybrala 🤷♀️Odpoveď na príspevok od greenplants:
@jananoska vykaslat sa na to ake teraz frcia. Zak… @greenplants Tak potom ake sa ti pacia, ked nie tie zo salonov? :-D Akoze normalne na internete si pozeras, ci? To je asi dobre vidiet aj nazivo, pripadne si vyskusat, nie?Odpoveď na príspevok od jarunka11:
@greenplants Tak potom ake sa ti pacia, ked nie t… @jarunka11 tak to neviem veru, lebo svadobne asi inde ako v salonoch nenajdes. jedine potom, ze nejake spolocenske povysis na svadobne. akoze je aj to riesenie.Odpoveď na príspevok od jarunka11:
@greenplants Tak potom ake sa ti pacia, ked nie t… @jarunka11 prezeram si rozne zahranicne stranky. Aj japonske 😀 a vyberam si podla stylu aky sa mi paci. Preto rozmyslam nad usitim na mieru 🙂 Bola som na zopar vystavach a ani jedne co tam mali sa mi nezapacili tak, aby som si ich vdela predstavit mat na sebe.Odpoveď na príspevok od jananoska:
ake saty momentalne frcia? :-) pozerala som rozne… @jananoska Ak ti môžem poradiť, nerieš to, čo momentálne frčí, ale to, čo sa tebe samej bude páčiť.Odpoveď na príspevok od jarmila_jarka:
@jananoska Ak ti môžem poradiť, nerieš to, čo mom… ja si takisto myslim, ze nezalezi na tom, co je momentalne trendy. treba si proste spravit podla seba a hotovo :) je to tvoja svadba, mas pravo vybrat si saty ake len ty chces a po akych tuzis.Odpoveď na príspevok od greenplants:
@jarunka11 prezeram si rozne zahranicne stranky. … @greenplants To je ale to, ze tie saty inak ukazu na obrazku, zvlast ked je to este nejaky eshop, kde je vsetko najstajlovane a saty su upravene idealne na modelku. Preto ja hovorim, ze taketo saty si treba vyskusat predtym, ako sa ich clovek rozhodne kupovat.Odpoveď na príspevok od marinkastankovie:
@greenplants To je ale to, ze tie saty inak ukazu… @marinkastankovie skúšať si nejaké budem, ale materiál sa mi nepáči. A 90% šiat je z toho istého materiálu. Vyzerá to ako jemný týl a toto ja nemusím. Pre mňa je to otras. Takže to bude veľmi ťažký oriešok nájsť niečo vhodné pre mňa.Odpoveď na príspevok od greenplants:
@jarunka11 prezeram si rozne zahranicne stranky. … @greenplants Aj si uz nejake vybrala? Japonske byvaju pekne take kvetovane to by som si dala asi keby mam svadbu cez leto alebo na jar.Odpoveď na príspevok od jarunka11:
@greenplants Aj si uz nejake vybrala? Japonske by… @jarunka11 oni maju velmi pekne saty. By som povedala, ze aj krajsie ako tie co su dostupne u nas 🙈 uz nejaku tu predstavu o satach mam, ale este stale mam cas rozmyslat a vyberat. Svadba bude az v juni 2025 🙂Odpoveď na príspevok od greenplants:
@jarunka11 oni maju velmi pekne saty. By som pove… @greenplants to mas casu zatial dost 😁Odpoveď na príspevok od kajusienka:
@greenplants to mas casu zatial dost 😁 @kajusienka aj napriek tomu, ze este je casu viac nez dost, tak cast veci uz mame vybavenych. Rezervovane miesto v NL, ktore je uz aj ciastocne zaplatene ( 50% z ceny ), DJ zaplateny, kolace taktiez z casti vybavene ( nasli sme cukrarku, ktora nam upecie kolace za dobru cenu a zvysok sa vybavi neskor ), DJ a miesto svadby na Slovensku sa uz tiez riesi. Obrucky by sme chceli kupit tento rok, saty pre maminu tiez tento rok chcem kupit, svadobne saty niekedy zaciatkom buduceho roka a mozno aj skor ak by sa podarilo. Uces a make up na Slovensku budem vybavovat najblizsie, ked tam pojdem. Topanky, tiara, slnecnik a kabelka pre mna a maminu uz mam davno doma. Pre nu este aj latkovu vreckovku s napisom. Pomaly, ale isto sa moja "svadobna krabica" zaplnuje 😀 Neznasam planovanie a nakupovanie na poslednu chvilu a uz vobec nie svadby.Odpoveď na príspevok od jananoska:
ake saty momentalne frcia? :-) pozerala som rozne… @jananoska teraz sú tredny rôzne typy šiat, hlavne ale už ľahšie modely, aby ste sa cítili ppohodlne. U nás v salóne nevesty veľa berú aj minimalistické modely a úzke šatky. Samozrejme aj tradičné čipkované sú stále IN :) Podľa mňa treba hlavne poskúšať čo najviac modelov a typov a podľa toho sa rozhodnúť :))