Ahojte, so snúbencom sme sa rozhodli, že čepčenie mať nechceme...viete mi poradiť nejakú inú tradíciu alebo niečo, po čom by bolo vhodné sa ísť prezliecť do popolnočných šiat?
@romcadelka áno, keď sa bude blížiť pol noc tak si odbehnem vedľa sa prezliecť. Možno mi nakoniec bude dobre aj v svadobných a ani to nestihnem, no zatiaľ to plánujem takto :)
normalne sa budete bavit a ked padne pol noc tak sa na chvilku vytratite, prezleciete sa a vratite sa, nic tazke. ak tam budete mat nejakeho starejsieho alebo moderatora nech vas u uvedie, ze ste sa teda vratili uz prezleceny a vsetko pokracuje dalej :)
ak nebudete mat cepcenie tak sa pojdes prezliezt vtedy, ked to proste uznas za vhodne. podla mna je to jedno. niektore zienky sa ani neprezliekaju a maju cely cas na sebe len svadobne saty
U nás na juhu nie je odčepčenie zvykom. Tu sa robí tak, že pred polnocou je tanec novomanželov so sviečkou - proste na hocijaku pomalu pieseň tancujú iba novomanželia a v ruke držia zapálenú sviečku. A potom odídu prezliecť sa. Ostatní sa medzitým bavia naďalej. O polnoci potom príde nevesta už prezlečená do červených šiat a už prezlečená tancuje redový tanec.
nerieš, odídeš a prides prezlecena :) ked budes ty chciet, ci to bude o 12, o pol 1 alebo až o 3tej :) ja som tiež neriešila. len som poprosila mamu aby mi pomohla a zrazu som prišla prezlečená :)
ja som isla pred polnocou na izbu a prezliekla sa, ten moj si tiez isiel vymenit koselu a kravatu za motylika. milovala som svoje svadobne saty, ale uz som sa z nich aj hrozne tesila von. a ked som sa vratila prezlecena, tak ma hned niekto odchytil a chcel po mne nieco riesit, uz ani neviem, co to bolo, ci odvoz, alebo vysluzky alebo co :-D a tak som vrazila do saly hladajuc svoj telefon a DJ ma hned ohlasoval, mne to ani nedoslo, muza som nechala niekde zabudnuteho, DJ ma zachytil v strede vybavovania, takze my sme mali taku velmi chaoticku a divnu polnoc :-D
@romcadelka ja som mala začepcenie ale prezliecť som sa potom nebola. Svadobné šaty som si chcela užiť keďže ďalšiu svadbu už mať nebudem/ neplanujem. A keďže šaty na prezlečenie ostali zabudnuté doma aspoň mi to nikto nevyčítal, že som si ich neprezliekla :-D