Úlohy pre družbov a družičky. Poraďte

Zobraz úvodný príspevok
baby prosim poradte nejake super ulohy pre moje druzicky a druzbov lebo ja nemam fantaziu, nic takeho som tu nenasla :-(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@simcab tak trapas ani nie. ale pride mi to smiesne robit toto na svadbe. na rozlucke no...noooo no dobre jezisi. ale na svadbe? ja neviem :D ja tam chcem romantiku a ne nejake banany a ine trapotiny prebrate z usa... @zuzulka86 suhlas. nemusi to byt prijemne druzickam. podla mna to nepatri do svadby, teda do mojej urcite nie :) a co si robia ini mi je uplne ze f :-D ale tak zasmiala som sa :-D
Odpovedať
@vianocnystromcek no tak mne by to bolo maximálne trápne niekomu posúvať vajíčko popri tých jeho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab chudak chlap ak by sa mu aj postavil pri tej hre :DDDDDD
Odpovedať
@vianocnystromcek tak ked som si to precitala zasmiala som sa aj ja, az na ten banan v rozparku, to mi neprislo vobec smiesne, lebo som si hned tu situaciu predstavila a teda...vobec to nie je smiesne, aj ked zalezi od vkusu ludi. 100ludi 100chuti. no s tym ze to nepatri na svadbu a na moju tiez nie sa zhodneme ;-)
Odpovedať
@vianocnystromcek alebo ak by bol steklivy a rehotal sa ako blaznom, viete si predstavit ze by si cvrkol??
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 :-D :-D :-D
Odpovedať
@vianocnystromcek @simcab pri chlapoch nikdy nevies, a ten ich pimprlak si kolkokrat robi co chce. stoji ked ma lezat a slinta ked ma cusat. trosku ho posteklis a hned sa pyta na wcko :-D neradno sa zahravat, to smrdi dvojitym trapasom
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 :-D :-D :-D ty si dorka:D sa tu rehocem jak trafena a to som v praci:D
Odpovedať
@vianocnystromcek no pekne, to mi je pracovna moralka, sediet na webe :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vianocnystromcek @zuzulka86 mne to s tym bananom tiez nebolo smiesne a to som aj napisala :-) uviedla som to tu len ako moznost, kedze padla otazka, ake byvaju tri podmienky nevesty. no ale nastastie, kazdy si vieme urobit usudok, co si na svojej svadbe (ne)zelame a taktiez co sa nam zda vtipne alebo nie :-) tak, ale co my vieme, ci to niekoho nahodou neoslovi ako jedna z podmienok :-N ja si pockam radsej na nieco lepsie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@danulicek ked chce niekto buransku svadbu tak banan sa hodi:D
Odpovedať
tak podme k romantickym zvyok, co na svadbu ake tradicie a hry? mozeme pridat hru, kde sa dve stolicky daju chrbtom - zenich/ nevesta si sadnu vyzuju topanky a jednu si vymenia, starejsi alebo drzbovia / druzicky budu klast otazky a zapajat aj hosti: " kto doma bude varit?? ", upratovat, zehlit, menit plienky babu, ... a oni kedze sa nevidia budu zdvyhat topanku toho kto by to mal robit. Je to slusne pri zabavnych otazkach sa ludia pobavia a aj sa zapoja
Odpovedať
Článok sa načítava...
príchod družičiek do kostola? ako? druhovia cakaju so ženíchom?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzulka86 tak som tu zas, lebo hladam nejake podmienky pre mojich druzbov :-D a mas pravdu, my ked sme robili tu ulohu na jednej svadbe - jedenie bananu z rozkroku - mne to vtipne nepripadalo, najma ked v tej sale boli aj draheho rodicia =-) . ja teraz hladam nieco vtipne, ale nie take, aby sa prepadavali pod zem od hanby a ja s nimi :-/ a je to dilema. ale viete, co som si vymyslela ako jednu z podmienok? nie je to vtipne, ale mne sa to paci :-) vsetci hostia v pare sa pobozkaju a povedia si jednou vetou nieco mile a pekne a ti, ktori nie su v páre, daju si priatelske objatie a podakujú si za prijemnu spolocnost :-) este to trochu upravim, to je len maly zablesk, co ma takto v noci osvietil :-D ale myslim, ze to bude fajn, najma ked vacsina parov, ktore tam budu, uz je spolu dlho a taketo veci sa u nich uz nenosia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, s dovolením sa pridávam.... tie hry sú super, až na ten banán... najviac ma rozosmialo kikiríkanie, keďže to jediné som nepoznala. dosť ma trápi aj otázka @ivka_alex - ako sa pôjde do kostola, keď sú traja družbovia a tri družice. a tá hra s tými topánkami, to sa hrá tiež pri očepčení? či inokedy?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?