super, dakujem vam dievcata @zuuzu15@katikaq@skatys@bridalicious .....a nejake tipy na slovenske pesnicky?? :) ...a vyberate si aj pesnicku do zostrihu videa?
my chceme dat na 1. tanec Ondrej Ruml - Hádej, čo poviete? nechcem prilis pomalu pesničku ale ani moc rýchlu, toto je tak akurát načo sa dá myslím si aj pekne tancovať, trochu veselšie to je ako pomalý slaďák, ktorý podľa mňa by mal byť až po pol noci...chceme hostí prebudiť a nie uspať...:)
my sme mali na 1.Christina Perri - A Thousand Years [Official Music Video] ,2.priamo pre rodicov nie ale kedze bolo den matiek tak najprv sme mali pre ne Kortina: Vyznanie mame ,a popolnocny Ellie Goulding - How Long Will I Love You ,ja som vyberala hlavne podla prekladu piesne :),a dalo sa na ne uzasne tancovat aj s mojim menej tanecnym uz manzelom :)
my sme mali tu zo shreka - Dana Glover - it is you (I have loved) - je to waltz..naucili sme sa zakladne kroky a otocky..a ako vydalo tak sme tancovali :-D
@dolzinka ja som tiež za slovenské alebo české... Ja som na prvý tanec vybrala od meky žbirka - s tebou láska stebou.... Sme spolu totiž 7 rokov a máme už aj dcéru.... Tak to sa mi hodí.... ;-)