Prvý spoločný tanec

Myslíte si, že pesnička od skupiny Desmod - Vyrobená pre mna je vhodná na prvý tanec? Priateľ ju veľmi chce a mne sa zdá, že nie je veľmi vhodná. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@enka22 spieva sa v nej sice vyrobena pre mna ... ale ten ostatny text .. no neviemmmm ... podla mna nie
Odpovedať
ak ju chce, lebo to cíti tak, že si vyrobená preňho a ty nemáš vyslovene alergiu na kulyho... tak by som to asi prežila na tvojom mieste :-) alebo máš vybratú nejakú inú? na tomto fóre som čítala už o kadejakých prvých pesničkách, ktoré absolútne nesedeli textami k svadbe, takže toto je podľa mňa úplne v pohode ešte :-)
Odpovedať
@hallie ja ešte nemam vybratú žiadnu inú pesničku, chcela som aby sme sa na to spoločne pozreli, ale on inú piesen nechce, a aj na valčík ho tiež neukecám, snažila som sa ho presvedčiť že si na nu zatancujeme ale nie ako prvý tanec, no akosi sa mi to nedarí :-)
Odpovedať
@enka22 a vysvetlil ti, prečo mu na tom tak záleží? on je nejaký veľký fanúšik desmodu? alebo je pre vás v niečom symbolická?
Odpovedať
@hallie tu pesničku začali hrávať ked sme sa zoznámili, takže si ju velmi spája so mnou, nevravím že sa mi ta pesnička nepáči, je pekná ale nepride mi vhodná na ten náš tanec už aj kvoli textu
Odpovedať
@enka22 text - netext, musíš uznať, že je to od neho romantické :-)
Odpovedať
@hallie to maš pravdu, tak si ma trošku povzbudila, že ak ho nepresvedčím, tak aspon mu vyjdem v ústretí :-) a zas dnes si už dávajú pesničky akékolvek na prvý tanec :-)
Odpovedať
@enka22 veď toto. a keď to chceš mať úplne pozichrované, tak sa dohodnite s djom, že nejako decentne ppo vašom prvom tanci povie, že túto pesničku si spájate so svojimi začiatkami, pretože vtedy hrala na každom kroku a blablabla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@enka22 myslím si, že najvhodnejšie je to, čo vás vystihuje :-) mne osobne sa nepáčia vyumelkované prvé tance, keď ani ženích ani nevesta k tomu nemajú vzťah, ale mesiac predtým ich niekto nacvičí a nevyzerá to potom práve najlepšie.... my sme mali túto http://www.youtube.com/watch?v=d_RKO5... pretože nás to vystihuje a pieseň má nádherný text.....môžem okašľať názory ľudí, že to nie je najvhodnejšia pieseň alebo, že sme nešli do rytmu poriadne, lebo to boli pol takty, či čo :-D bol to proste náš prvý novomanželský tanec a my sme si ho užili tak ako sme uznali za vhodné a nikdy nebudeme ľutovať, že sme si vybrali práve túto pieseň a nie nejaký nastrojený valčík ;-)
Odpovedať
Je to predovsetkym Vasa svadba a hlavni hrdinovia ste Vy. Tak si myslim, ze kludne ho v tej skladbe mozes podporit. Ja s manzelom sme mali skladbu od Teamu: Budem ta chranit, lebo Pali je moja srdcovka, manzel nemal ziadne vyhrady a tanec mal uspech.
Odpovedať
my sme si vybrali stand by me od kinga....text je nadherny a choreografiu si uz poskladame :D
Odpovedať
Z mojho pohladu je naozaj prvy tanec Vas prvy tanec. Ten ktory sa Vam bude zdat najlepsi najkrajsi a bude Vam vzdy pripominat tento den je ten pravy tanec. Je pravda ze Valcik ma stale to caro. Ale ak zvolite pekny sladak nic tym nepokazite
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?