vraj by v datume svadby nemalo byt vela jednotiek, lebo jednotka symbolizuje samotu... cize aj ked budu v manzelstve dvaja, budu sa citi osameli... ;-)
presne tieto dátumy sme aj my s drahým riešili, a nakoniec sme si vybrali 6.4.2013... jedna zlatá pani čo sa vyzná do takýchto veci nám vybrala tento dátum... tak aj máme :-)
My máme tiež 27.7., nemusíš mať obavy, dátum je numerologicky v poriadku ;-) záleží aj na Tvojom pocite z dátumu, nie pre každý pár platia tie veci rovnako, keďže treba hľadieť aj na špecifické aspekty, individuálne pre konkrétnych partnerov :) to znamená že pre niekoho môže a pre iného nemusí byť "vhodným" nejaký deň.. Počúvaj svoje vnútro, vnímaj aký máš pocit z dátumu, ak sa Ti páči, netreba Ti žiadnu kalkulačku 8-)
ja som si dala origos numerologicke "vybrat" datum, taky, aby v nom bolo v mriezke vela rodinneho stastia a zazemia a stability, toto su tie dni- 6.10.12, 6.12.12, 6.3.13, 6.6.13. nech sa paci.
My máme 4.5.3013. sme s týmto dátumom spokojný. Priateľ si ho ľahko zapamätá lebo svadba je 4.5. a on sa narodil 5.4. :))) A povere, že manželstvá v máji nie sú šťastné je podľa mňa blbosť, veď máj je predsa mesiac lásky :))) Takže povera proti povere :)))
My sme chceli svadbu 29.6.2013, no kapela ktoru sme chceli nemala tento termin volny, tak nakoniec budeme mat 22.6.2013...snubencova mamka sa rozumie numerologii, vraj je dolezite aby bola v datume aspon jedna dvojka..ja si myslim ze skor zalezi na tom ako si dvaja rozmeju a najma ze sa maju radi a chcu spolu prezit zvysok zivota... ;-)
mne je uplne jedno ci je vhodny alebo nevhodny podla numerologie alebo feng (mam o tom svoju mienku). ja som sa rozhodla podla toho, aky mam pocit z toho datumu a ako sa mi paci... a lepsie som si vybrat ani nemohla :-) takze nas je krasny 31.8.2013 :-)
ja mam svadbu my sme chcleli svabu na datum 13.7.2013, zial nemohla skupina, ktoru sme chceli, pret sme to posunuli o tyzden neskor. Ale myslim ze datum 13.7.2013 je dost magicky :-)
My máme 5.10.2013 :) Myslim, ze je dost magicky, pretoze v ten den sa narodil moj nastavajuci a nemoze sa potom vyhovarat, ze zabudol na den nasej svadby :D