Ktorá z vás plánuje svadbu v septembri 2018?

Slečny, ktorá sa chystá mať svadbu v septembri 2018?
Odpovedať
1
2
jaaaa :)
Odpovedať
datum maš aky?
Odpovedať
aj ja :) 15.9.2018
Odpovedať
ja 14.9. piatok :)
Odpovedať
Ahojky ja mam svadbu 1.9 :)
Odpovedať
My sme si vybrali 8.9. dobre sa to pamata a je to pekné :) s mojim datumom tu je niekto? A baby uz aj mate nico pripravene?
Odpovedať
Profilova fotka
My 29.9.18
Odpovedať
Ja mám 22.9.2018 :-)
Odpovedať
@malablondina My máme rovnaký termííín <3 A máme zatiaľ kotol, sálu, fotografa, kapelu, vizážistku, cukrárku, obrúčky a drobnosti k výzdobe :) A mala som celkom problém zohnať na náš termín fotografa, aj vizážistku a aj kapelu (tí, ktorých som prvotne chcela už boli booknutí), tak odporúčam začať čo najskôr :)
Odpovedať
My máme 29.9.2018 :)
Odpovedať
My mame 8.9. Mame kostol,salu, dja, fotografku, vizazistku,vyzdobu, krajcirku,cukrarku. S djom som si nie ista ale muz ho chcel Este hladam nejakych ludovkarov za slusnu sumu.
Odpovedať
My 1.9.2018 :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame 15.9.2018, mame zatial kostol, farara, salu, DJa, fotografa, vizazistku, kadernicku, rozmyslam uz nad kvetinovymi a inymi dekoraciami, oznameniami, rozhliadame sa po cukrarke, obrucky uz mame tiez vybrate ake budeme mat :)
Odpovedať
Ahojte My mame tiez 14.9 v piatok Zatial mame salu, hudbu, foto, kameru, skoro farara :) este by som chcela zacat kolace a tortu riesit.. podla mna treba zakladne veci dohodnut a ostatne potom planovat :) kocky zelam nam nech to ide od ruky :) a nech si tento cas uzijeme pretoze ma svoje caro :)
Odpovedať
@malablondina ahoj:) aj my máme 8.9 2018 .. máme zajednane : sálu , kostol, catering, DJ , kamera, fotograf, koláče, mám aj šaty, kaderníčku, vizažistku, výzdobu, .. to je všetko ten základ máme A teraz sa ideme pustiť do detajlov;) ty si ako na tom??:) .. Prajem ti aby ti všetko to plánovanie šlo od ruky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Aj my máme termín 8.9.2018 :) zatiaľ máme sálu, fotografa, video, Dj a ľudovú hudbu a to je všetko :)
Odpovedať
@baska_22 fiiha ty si sa teda vrhla poriadne do toho :-D Ja čakám na svadobné poháre, už mali prísť, no zatiaľ nič. A v piatok sa chceme isť pozrieť na sálu a zistiť veci ohľadom výzdoby, alkoholu a dohodnúť si čo budeme papať :-). Kaderníčku, kozmetičku šaty a ani topánky som ešte absolútne ani neriešila. No myslím, že šaty by som mohla aspoň v marci začať hľadať a topánky tiež. A ešte by som si mala oznámenia rozmyslieť. Podobne, aj ja tebe aby všetko šlo ako po masle ;-) :-)
Odpovedať
@malablondina hehe hej hej som sa zahryzla :) ... ale vieš ja som z Oravy u nás to treba minimálne rok a pol všetko dopredu .. :) a povedali mi že mame druhy najvyťaženejší dátum :) .. tak som teda začala :) ved my sme mali sálu zajednanú už v marci a to už sme si síe mohli vyberať , ale pár ludí už tam malo povypisované termíny :) takže musím dopredu všetko :/ :D tak to super my sme mali tiež jedno stretnutie s cateringom a potom že sa dohodneme pred svadbou ešte tak super .. hej oznamenia a pohare to su u mna španielska dedina to vobec neviem čo chcem čo sa mi páči všetky su pekné :D :D . dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím vás, my máme 15.9. a máme len základné veci, takže už mám pocit, že nestíham :-D
Odpovedať
Ahoj, my máme 15.9. a máme sálu, kostol, DJa, fotografa, vizážistku, koláče, tortu a výzdobu :-)
Odpovedať
Ahojte, my máme tiež 8.9.2018 a našťastie už máme camerama, fotografa a kapelu. Bol to dosť veľký problém zohnať. Všetci, ktorých sme chceli mali obsadené. Ja som už bola z nervami na konci a chcela som presúvať dátum ale nakoniec sa všetko vyriešilo :-) :-) Predbežne máme aj kostol a reštauráciu. Z ostatnými prípravami čakáme na svadobný veľtrh a koooopec inšpirácií.
Odpovedať
@malablondina @malablondina my o mesiac skor :D
Odpovedať
Ahojte, my mame 22.09.2018, mame zajednane miesto oslavy, DJ, foto +video, svadobne saty, kroj na cepcenie, zakusky + torta, vyzdoba vymyslena uz sa iba dohodne. Pozvanky tiez vybrate, uz ich iba dat urobit, rovnako s obruckami :)
Odpovedať
U nás nastala zmena, okrem kostola, farara, saly, DJa, fotografa, vizazistky, kadernicky, mám už aj saty, doplnky k šatám, topánky, obrucky, návrh oznameni, premyslenú výzdobu, dohadujeme slané pečivo na svadbu, tortu, vyberáme knihy hostí takže v podstate nám ostávajú nejaké detaily už len čo sa tyka výzdoby a dekorácie , samozrejme zenichov oblek, dohodnúť menu , kúpiť alko nealko tak verím že nebudeme stresovať a všetko s prehľadom stihneme :)
Odpovedať
@eviku46 takže same 8-mičky budete mat v datume ;)
Odpovedať
Jaaaaj dievčatá, ja som od predvečera zúfala čo sa týka výzdoby :( . neviem kto mi ju bude robiť, zháňam návleky na stoličky a okolo tej výzdoby bude veľa toho, pretože ešte nemám ucelenú predstavu. Chýba mi kozmetická aj kaderníčka a začínam celkom stresovať ohľadom svadobných šiat, pretože som ešte nebola pozerať nikde asi je už najvyšší čas. Ale inak máme všetko, práve som objednala poďakovanie pre rodičov, kamarátka mi spraví návrhy oznámenia a včera mi prišli poháre, takže to nie je taký des ako sa mi zdá :D.
Odpovedať
My tiež mame 29.9.2018 :-)
Odpovedať
My mame 22.9.2018 :-) ..a tiež začínam stresovať, neviem z kadiaľ začať a čo skôr vybaviť..aj keď tie základné veci máme kostol, sálu,hudbu, foto,kameru....ale čo sa týka šiat,jedla, pozvanok, kytíc a ostatných veci ešte vôbec nič :-\
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame 22.9. :) zajednany mame hotel, foto, dj, vyzdobu, kolace, tortu, kostol a to je asi vsetko.. na oznameniach sme sa zhodli, uz len navrhnut si ich a vytlacit, podobne ako pozvanky k stolu a pod. Obrucky sme este moc neriesili, saty som este skusat nebola.. ale nestresujem sa, skonci mi skuskove o tyzden a pokracujem v pripravach :) baby, stihame vsetko ❤
Odpovedať
Ja budem mat 8.9
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?