Máte niekto svadbu 23. 4. 2016?

31. júl 201645

Ahojte 🙂
Niekto s podobným dátumom? 🙂

• my 2. 4. 2016 .... 🙂

• my 9.4.2016

• My mame vtedy 🙂

• Sponzor fóra
  • Teším sa, že sa nás tu tak našlo 🙂. A ako ste na tom s prípravami?
    My sme chceli, toho 2. 4, ale zmenili sme to, kvôli tomu, že to je hneď po Veľkej noci 😃

• My mame 23. 4. 2016 🙂

• tak prípravy sú v plnom prúde ...... pomaličky vybavujeme, kupujeme, pripravujeme ... atd. .)

• A nad akou výzdobou premýšľate?
    Ja by som chcela ladiť výzdobu do slabučko ružovej alebo fialkovej. kvety asi tulipány- tie by som chcela aj do svadobnej kytice, dúfam, že vydržia 😃

• My máme zatiaľ zarezervovanú sálu, hudbu, foto+video, kozmetičku a kostol. Začala som vyrábať dekorácie ktoré použijem na výzdobu vchodu (bytovky) a doma v byte. Baby máte už šaty? Mne sa nejak nechce chodiť po salónoch 🙂

• My mame ten isty termin 🙂

• Ja som si dala šiť šaty do Poľska (Nowy Targ), aj kvôli cene, ale hlavne kvôli prístupu k zákaznikovi. Keď som tam prvý krát prišla, mohla som si vybrať aaj 10 šiat ktoré chcem vyskúšať a do všetkých ma navliekli, na rozdiel od toho čo som zažila na Slovensku, mohla som sa len na ne pozerať 😃 😃

• Ja rozmýšľam, že si dám ušiť na Ukrajine u Oksany. Počula som na ňu len samé chvály

• A máš už nejakú predstavu?
    Mne tam povedala, že tak pol roka pred svadbou, by sa mali dať šiť, aby sa to stihlo 🙂

• Nemám predstavu 🙂 kamoške tam išila za dva týždne 😉

• Aj my máme 23. Apríl;o)

• Dva týždne? To bolo nejaké rýchle?

• Sponzor fóra
  • My 7 . Mája dúfajme ze koncom aprila uz bude teplo 🙂

• Verím tomu, i keď nikdy nevieš keďže ten apríl býva taký bláznivejší 🙂

• My máme ten náš deň D 16. apríla 2016 🙂

• Ako ste na tom žienky, prípravy v plnom prúde?

• Ja mam 23.apríl 🙂

• A pripravy? Mam priestor na hostinu, na svadbu, kameramana, fotografa, kapelu este dj chyba, termin u kadernicky, saty sa siju snad sa do vtedy stihnu, zenich nema este oblek, vyzdobu si riesim sama, pomalicky rozmyslame nad kolacmi, obruckami, programom a podobne 😃

• Podobne aj my 23.4 🙂
    Jazminka sme na tom uplne podobne,,,s tými prípravami 😃

• Mne sa uz podarilo zohnať DJ, ešte doladujeme pansky odev a rozhodujeme sa nad obruckami, davame vlastny navrh a nase zlato, budeme platiť len za pracu, inak by to bola obrovska palka

• Ženušky ako stojíte s prípravami? Nestresujete? Mňa chytá panika a vnútorná nervozita :/

• Ani nehovor o tej panike, nemáme ešte ani oznámenia, obrúčky sú na ceste a zostáva 93 dní, či koľko :/

• @34katka34   my sme ešte ani neboli pozerať obrúčky

• Obrúčky by nam mali prísť v stredu 🙂 Za necelý mesiac, nám to vybavili 🙂

• @34katka34  Už som pokojnejšia 🙂 Dnes sme konečne našli oblek pre priateľa a hneď sme si dali spraviť obrúčky 🙂 Apoň niečo z krku 🙂

• @zannazuhe  takže postupne to ide 🙂 My ten oblek zatiaľ neriešime, obaja sa spoliehame, že by to nemal byť taký veľký problém 🙂

• @34katka34  My sme mali s oblekom veľký problém. Môj priateľ mal problém zohnať sako,ktoré by mu sadlo

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov