Máte niekto svadbu 23. 4. 2016?

31. júl 201645
  • @zannazuhe  Ani ma radšej nestraš 😃

• my nemame este ani obrucky a konecne sme sa zhodli na zenichovom odeve 😃 ako tu pisala katka 93 dni pred svadbou...😃

• Už len 91 dní a my sme ešte nezhodnutí na ženíchovom odeve 😃

@jazminka26  @zannazuhe  prosím Vás, akú farbu oblekov ste volili? My rozmýšľame nad tmavo modrou 😎

• Sponzor fóra
  • ja budem mat maslove saty, takze do maslova

• @jazminka26  budete dokonale zladení, na to by som svojho snúbenca nenahovorila 😬

• @34katka34   Kvôli tomu, že môj má fakt problém zohnať na seba oblek tak sme zvolili čiernu klasiku....univerzálny 🙂

• @zannazuhe  Mne sa tiež páči čierny a aj taký tmavo šedý, len asi môjmu by nesedela taká farba je dosť svetlý....

• @34katka34  tvoj má nejakú predstavu o farbe?

• @zannazuhe  len tu tmavomodru variantu, ta mu sla 🙂

• Ahojte baby uz sa nam to krati ako ste na tom?

• Zatiaľ je to v pohodičke, uvidíme ako budem na tom týždeň pred svadbou, teda ako to bude vyzerat doma 😃 🙂 😃

• ahojte, zienky uz PANI, ako Vám vysla svadba, aký ste mali deň? Pochválte sa 🙂

• @jazminka26  vsetko vyslo podla nasich predstav, resp.este aj nad ocakavania, hudba vyborna, ludia sa bavili 🙂. Pocasie nastatie vydrzalo, zacalo liat po prichode do saly 🙂

• @34katka34  jeeej tak to sa velmi tesiiim, u nas to vyslo tiez perfektne, este lepsie ako v najkrajsom sne, my sme mali obrad vonku, aj vecer ohnovu show, prsat zacalo presne vtedy ked skoncila uplne svadba, ludia boli nadseni, ze mohli aj posediet vonku, lebo bolo prijemne teplo, nezvycajne na april 🙂

• @jazminka26  Počasie vyšlo na 1tku. So svadbou som maximálne spokojná, len mám pocit, že to strašne rýchlo ubehlo a nemala som čas venovať sa všetkým tak ako som chcela. Povedala som si, že nebudem riešiť žiadne detaily a tak som aj robila a užívali sme si celý svadobný deň, svadba končila nadránom, všetci boli spokojní, vytancovaní, najedení a to bolo najdôležitejšie.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov