Teším sa, že sa nás tu tak našlo :). A ako ste na tom s prípravami?
My sme chceli, toho 2. 4, ale zmenili sme to, kvôli tomu, že to je hneď po Veľkej noci :D
A nad akou výzdobou premýšľate?
Ja by som chcela ladiť výzdobu do slabučko ružovej alebo fialkovej. kvety asi tulipány- tie by som chcela aj do svadobnej kytice, dúfam, že vydržia :D
My máme zatiaľ zarezervovanú sálu, hudbu, foto+video, kozmetičku a kostol. Začala som vyrábať dekorácie ktoré použijem na výzdobu vchodu (bytovky) a doma v byte. Baby máte už šaty? Mne sa nejak nechce chodiť po salónoch :-)
Ja som si dala šiť šaty do Poľska (Nowy Targ), aj kvôli cene, ale hlavne kvôli prístupu k zákaznikovi. Keď som tam prvý krát prišla, mohla som si vybrať aaj 10 šiat ktoré chcem vyskúšať a do všetkých ma navliekli, na rozdiel od toho čo som zažila na Slovensku, mohla som sa len na ne pozerať :D :D
A pripravy? Mam priestor na hostinu, na svadbu, kameramana, fotografa, kapelu este dj chyba, termin u kadernicky, saty sa siju snad sa do vtedy stihnu, zenich nema este oblek, vyzdobu si riesim sama, pomalicky rozmyslame nad kolacmi, obruckami, programom a podobne :-D
Mne sa uz podarilo zohnať DJ, ešte doladujeme pansky odev a rozhodujeme sa nad obruckami, davame vlastny navrh a nase zlato, budeme platiť len za pracu, inak by to bola obrovska palka