@cikorittka vela parnych cisel v jednom datume vraj neprinasa stastie, ale to su len povery... :-D
mne sa paci 5.5. to ma moj brat narodky a on je tak spravne streleny :-D
nech si vyberies akykolvek datum, budes nakonie spokojna, uvidis.... x-)
niekto by povedal, ze v aprili je este premenlive pocasie, ale kedy nie je???? :-D
ja som chcela tiez 5.5.2012 ale ked som asi pred dvoma mesiacmi obvolavala saly ktore by nam vyhovovali, tak boli vsetky obsadene,,,,,,,,,,,, tak radim vyber si tek ktory bude volny...=DDDD najlepsie =DDDDDD
ja som tiež zvažovala tieto dátumy, 14. 4 je hneď po Veľkej noci (preto som ho nechcela) a 5.5. začínajú hokejové majstrovstvá... takto premýšľa môj drahý :)
ja som tiež pôvodne plánovala 5.5. keďže 3.3. kedy som chcela mať svadbu je pôst...no nakoniec vyhral 11.február :) ...treba sa riadiť podľa pocitov, ktorý dátum sa Ti viac páči
Ja som povodne planovala 14.4.2012, ale tento rok bol ten den strasne chladny a silno fukal vietor, tak sme termin posunuli o dva mesiace neskor na datum, na ktorom sme sa s priatelom na prvykrat nezavysle od seba zhodli :)
my mame 14.4 tiez sme chceli 5.5 ale akosi to nevyslo potom 21.4 (nas syn ma vtedy 2 rocky) to tiez nevyslo tak som sa rozhodla ze 14.4 urcite je nejaky dovod preco som to musela 2krat prelozit a zase na druhej strane do tretice vsetko dobre tak dufam ze to vyjde