Svadba 18.8.2018 - kto má tiež tento dátum?

18. júl 2018100

...nechal sa ešte niekto zlákať týmto dátumom?☺ čo už máte vybavené?

• my sme sa nechali zlákať sedmičkami 🙂 7.7. 2018 😃

• my sme uvažovali najskôr nad 18.08., lebo to je dátum začiatku nášho chodenia, aj zásnub, ale nakoniec kvôli snúbencovej práci bude mať svadbu 07.07. 🙂

• vies, ze aj ja som uz premyslala nad tymto datumom? velmi sa mi pacia taketo magicke datumy

• Sponzor fóra
  • A ja zrovna jul a august som nechcela a mame 26.5

• Ja 🤗a mame ubytko,sálu , kostol , koláče 🤗

• Tiež máme svadbu 18.8.2018 a vybavené máme zatiaľ sobášnu sieň a sálu teraz zháňam hudbu a fotografa 🙂

• aj my máme tento dátum síce sme uvažovali o inom, no nakoniec tento mali voľný v hoteli 😃 zatiaľ máme hotel, fotograf, dj, svadobnú výzdobu, kostol idem doriešiť tento týždeň, lebo mali sme aj ten,no nakoniec komplikácie tak musím ísť opätovne, už mám šaty, drahý má oblek, obrúčky sme vybrali akurát minulý týždeň, aspoň niečo 🙂

• Ahojte baby, aj my máme so snúbencom tento pekný letný dátum už rezervovaný aj v hudbe, kamere, fotografke, kaderníčke a v sále. Ešte chýba kostol, šaty, obrúčky a nejaké maličkosti, ale podstata už je rezervovaná 🙂 Blíži sa to a mňa čaká veľmi nabitý rok 🙂

• Ahojte baby aj my máme tento krásny dátum a zatiaľ máme vybavené len kostol, sálu a rezervovanú kaderníčku a kúpené obrúčky.. S Dj je to ťažšie bo veľa je ich už obsadených.

• ahojte, uz mate vsetko povybavovane ? Uz len mesiac a tento nas terminik sa veru blizi rychlostou blesku 🙂 Tesite sa alebo mate trosku aj stres ?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov