Svadba 7.11.2020 - aké sú teraz opatrenia?

21. nov 2020160

Ahojte. Je tu niekto kto má svadbu 7.11.2020? Ako to teraz vlastne je? Svadba o 2 ľudí v kostole alebo platia pravidlá z pred zákazu vychádzania z 15.10. Že počet osôb v kostole je podľa podlahovej plochy v kostole 1 človek na 15m2???? Z tých opatrení sa už strácam :/

• @veronika_bizova  ahoj my mame teraz v sobotu a v kostole mozes mat obrad a je 1os na 15m2...ale my mame aj napriek tomu iba svedkov a rodicov...

• @mirka_babincova   my tiez obmedzujeme len na blizku rodinu no stale je to viac ako 6 osob. A si si tym ista? Lebo ja mam info ze tento tyzden od 24.10. do 1.11. Mozu byt len zenich a nevesta.... resp kamarat mal svadbu v sobotu a my to vravel... co som týkala dnesne nariadenia tak tam o počte ludi nic nieje :-/

• ano overovala som to u viacerych osob nezavisle.

• Sponzor fóra
  • Super Ďakujem za skvelu spravu aspon nieco dobre v tychto ťažkých casoch.... a prajem nech ti to vijde podla predstav 😊

• @veronika_bizova  hlavne nezabudnite na negatívne testy 😊

• testy nemusia byt je to vynimka z vychadzania bez testu....tak ako do potravin.

• @mirka_babincova  a neplatí to len pre ženícha a nevestu? Keďže je uvedené “cesta na uzavretie manželstva a späť” podľa mňa je to len pre tých snúbencov, svedkovia, rodičia a pod. predsa nejdu uzatvárať manželstvo, len sa zúčastniť/pozrieť. Ale teda overila by som si to na konkrétnom mieste obradu...

• nie nie nemusi byt test... overila som si to...

• @mirka_babincova  tak teraz 31.10. to verím 🙂 o týždeň po celoplošnom testovaní je u nás povinné sa otestovať aj pre krstných rodičov, a tiež na obecný úrad vyžadujú test pred vstupom, čiže predpokladám, že u nás by neobstálo, že “idem na dcérinu svadbu” “kamoška sa vydáva som svedok” a pod.

• @veronika_bizova  tak ale kedze je tento vikend celoplosne testovanie, tak sa to mozno zmeni a bude moct ist aj viac osob ak budu mat negativny preukaz.

• ja som dnes zasa 2x volala na uvz do BA aj ku nam na RUVZ a povedali mi ze testy nemusime mat jedine ruska,1os na 15m2 a dezinfekcia...o testoch sa vo vynimkach nic nehovori a nie su povinne. Mozno buduci tyzden sa to uz zmeni.

• ahaaa, no vsak to, ze teraz clovek nevie, ked sa vsetko aj 3 x dno dna zmeni. no po testoch to bude isto vsetko jasnejsie

• Och baby držím Vám palce. V tejto dobe mať svadbu, to je ako za trest.

• mojenko ako ste nakoniec dopadli. vyslo vam to vsetko podla vasich predstav?

• @veronika_bizova  aj mna by zaujimalo, ci ste svadbu prelozili alebo ste ju mali? ako to dopadlo?

• My sme mali svadbu 7.11. Nevesta a ženích nemusia mať rúško a v kostole sme boli len svedkovia a rodičia. Síce som mala mať svadbu kde malo byt 93 ľudí takmer ale takáto malá svadba mala čosi do seba. Hlavne bez stresu.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov