Opatrenia pre svadby v BA kraji

Ahojte, Viete mi prosim niekto povedat ako je to so svadbami v BA kraji teraz a od 1.10.? Som totalne zmatena zo vsetkych opatreni. Do 11.9. platilo vseobecne obmedzenie svadieb do 150 ludi. 11.9. dala pandemicka komisia NAVRH na svadby do 30 ludi od 1.10. ktory ale este nebol nikym schvaleny. Napriek tomu RUVZ BA vydalo 12.9. opatrenie platne od 14.9. s obmedzenim svadieb do 30 ludi. Nasledne vlada so stabom zasadali 16.9., po ktorom sa Matovic vyjadril ze obmedzenie do 30 ludi nebude, ale bude len do 100 ludi a ze cervene regiony budu mat len prisnejsie kontroly a vyssie pokuty za nedodrziavanie. RUVZ BA vsak napriek tomu svoje opatrenie do 30 ludi do dnesneho dna nezmenilo. Vcera 17.9. vyslo na celoslovenskom UVZ opetrenie obmedzujuce svadby na 150 ludi platne od 18.9.. RUZV BA vsak stale nechava svoje opatrenie do 30 ludi lebo ze cerveny region. Viete mi niekto prosim povedat, ci od 1.10. RUVZ BA bude platit nadalej aktualne opatrenie do 30 ludi alebo to upravia na avizovanych 100 ludi? Malo ste uz prosim niekto svadbu teraz v BA kraji? Budem vdacna za akukolvek skusenost ci nazor, lebo uz fakt neviem co robit..
Odpovedať
Profilova fotka
Akurát dali novinky von, toto by malo platiť od zajtra, t.j. od soboty: Opatrenia regionálneho hygienika smerujú tiež k zákazu hromadných podujatí zábavnej, spoločenskej povahy, ako sú diskotéky, tanečné večierky v reštauráciách a ubytovacích zariadeniach, ale tiež v obecných kultúrnych domoch. Výnimku majú len svadby a kary s maximálnym počtom 100 zúčastnených osôb. Reštaurácie a pohostinstvá môžu byť otvorené od 6.00 h do 24.00 h, výnimku má konanie sa svadby. Pripájam aj link: http://www.ruvzba.sk/aktuality/opatre...
Odpovedať
Profilova fotka
Čiže aktuálne platí toto nariadenie, ktoré začne od zajtra. To, či sa prispôsobia a budú mať v BA od 1.10. rovnaké Usmernenie ako bude to, ktoré sa nariadi všeobecne, to je otázne, keďže každý kraj si to rieši individuálne podľa semafóra a podľa aktuálneho počtu nakazených.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?