Topánočky - pohodlie je priorita

Ahojte :) poradíte mi fakt pohodlné topánky, ktoré ste mali alebo budete mať ako svadobné ? aká značka a koľko vás vyšli ? čítala som niekde, kde nevesta preferovala jednu značku topánok len teraz neviem či to bolo (ecco, geox, alebo wojas) ... dajte tip :)
Odpovedať
Ja som si kupila tanecne topanky (dancewear.sk) a su fakt skvele. Netlacia, neominaju, su pohodlne a nikdy som si nemyslela, ze to poviem, ale su ako papucky :-) Chodila som v nich aj na tanecnu, takze su odskusane. Povodne som si chcela kupit aj balerinky ako "popolnocne prezutie" ale uz som od toho upustila. ;-)
Odpovedať
Ja mám tiež tanečné topánky :-) http://popelkateam.eu/ Som maximálne spokojná, sú nádherné, pohodlné, mäkkučké a viem, že v nich vydržím celý deň aj celú noc :-) Priplatila som si za kožené prevedenie, takže ich budem môcť použiť aj na bežné nosenie, hoci sú biele :-) Mám z nich väčšiu radosť ako zo svadobných šiat :-)
Odpovedať
@segga presne ,suhlasim,na presun do kostola a hostinu mám normálne lodičky a potom svoje tanečne topanky, su telove, nenapadne, a pohodlne
Odpovedať
@silverko urcite od popelku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám do kostola biele lodičky, ale také aby som ich potom ešte vynosila a na hostinu som si tiež objednala tanečné telovej farby :)
Odpovedať
@silverko rozhodne tanecne :-) a rozhodne nie balerinky :-(.. Ja som mala tanecne zo stranky JJ's house (tusim tak dako) a vysli ma cca 19€. A nelutujem! Su krasne a hlavne pohodlne :-)
Odpovedať
ďakujem dievčatá :) .. @marienkakf fíííííííííííííííha len 19 ??? na popelke, by sa mi aj páčili ... ale trošku cena je divoká :D a ja viem, či ich vynosím ? :D
Odpovedať
@silverko no veru :-) veď si tú stránku pozri... sú síce čínske, ale to vôbec nevadí. Veľký výber, rýchle doručenie. Ja som mala strieborné s T-zapínaním a otvorenou špičkou. A som si ich dala potom podlepiť - podrážku, lebo zo spodu máš len brúsenú kožu a to rýchlo zoderieš, najmä vonku.. Neboj, vynosíš ich :-) Aj ku letným šatám :-)
Odpovedať
@silverko urcite ich vynosis ,
Odpovedať
@marienkakf ďakujem za tip :) .. už ju pozerám :D
Odpovedať
@silverko a našla si niečo, čo sa ti páči?
Odpovedať
Profilova fotka
:) ja som si objednala z ebayu a som zvedavá aké mi prídu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@silverko ja mam postihnute nohy :D (kladivkovy prst atd...) a idem objednat z ali tanecne a polepim si ich kamienkami... len neviem, ktore si vybrat :) ci ruzove, aby to bol taky vyraznejsi detajl, alebo streborne :) alebo si mozno objednam aj dvoje :D za taku cenu u nas nekupim ani jedny pohodlne :)...btw wojas su polske topanky, nizsej kvality ale ecco su super :) http://www.aliexpress.com/item/Brand-...
Odpovedať
@marienkakf ešte veľmi nie, lebo mam pomaly net na načítavanie takýchto stránok (kde je veľa obrázkov) tak to si pozriem doma :) @julitime tak potom daj vedieť :) možnob udeš spokojna :) @sissinka1 eeeeeeeejha idem omrknúť čo si to objednáš :) inak si nič z toho nerob, ja som strašne čaptavá :D či čínske či kožené topánky všetky rozčaptám :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nedám dopustiť na Growikar, stáli ma 45eur, pohodlné, krásne, pozri albumík :-) Som sa natrápila takmer 4mesiace s hľadaním ach spomienky... :-)
Odpovedať
silverko ktore topanocky odtial mas?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, myslite,ze je mozne biele topanky po svadbe zafarbit napr.na telovu alebo nejaku viac vynositelnejsiu farbu? :-N
Odpovedať
@papii ahoj ja som si kupila topanky rainbow club a daju sa zafarbit na hocijaku farbu.akoze su neskutocne.su polstrovane,boli drahe ale nieco tak uzasne som este na nohach nemala:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silverko už prišli a sú skvelé :) už sa teším keď si ich obujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
Ja mam strieborne z John Garfield a opatok cca 5 cm mozno menej cize v podstate ako tanecne...vysli ma 25 eur a potom vyuzijem...nechcela sombiele
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?