Ahojte baby, aký účes a topánky by ste volili k týmto šatám? Vlasy chcem mať rozpustené, pri topánkach sa neviem rozhodnúť, či otvorené, či zatvorené. Šaty mi trochu pripomínajú vintage 50s glam, tak takým smerom by som sa aj rada uberala. Poraďte, ukážte fotky, aký styling by sa vám k nim hodil. Sorry za tú prvú fotku! 🙂
Ahoj, ja by som zvolila ku týmto nádherným šatám nejaké jednoduché sandáliky, kľudne aj možno v striebornej alebo zlatej farbe, už podľa ostatných doplnkov 🙂 a tie prvé vlny sa mi veľmi páčia, možno by mohli byť vzadu jemne zopnuté 🙂
Ahoj 🙂
osobne by som volila biele topánky so zatvorenou špičkou a ramienkom okolo členku 🙂 a účes mi sedí presne taký ako si dala foto s jemnou ozdobou 🙂
Co sa tyka topanok, tak tie by sa mi pacili skor otvorene a ak bude svadba v letnych mesiacoch, tak to bude rozhodne aj praktickejsie. Uces, tak ten by kludne mohol byt presne taky isty ako na tych fotkach
a fotku by si nám nemohla spraviť? myslím si však, že to bude dobrá voľba aj čo sa pohodlia týka. aspoň ťa v nich nebudú bolieť nohy a nemajú ťa ani ako odrať
ale za mna super ze si isla do sandalok ja by som sa v tom asi ucila chodit neviem tie moje smatlave nohy mne sa v takych typoch topanok hrozne smyka 😄