Ahojte nevesticky i vydate zienky, chcem vas touto cestou velmi pekne poziadat o pomoc. Moja dojednana kadernicka mi zial z vaznych dovodov nemoze byt v den mojej svadby k dispozicii ;-( Vydavam sa o tri tyzdne, a vobec neviem na koho sa obratit. Nechcem to totiz riskovat s kadernickou, na ktoru teraz ako prvu narazim a nemam s nou ziadne skusenosti. Velmi by mi pomohli konkretne typy od tych z vas, ktore uz mate svoje pozitivne skusenosti ci uz s kadernictvom alebo este lepsie konkretnou kadernickou, co sa spolocenskych /alebo teda priamo svadobnych/ ucesov tyka. Dievcata prosim vas poslite mi do IP kontakty na sikovne a zrucne kadernicky s nazvom salonov v ktorom posobi, prip. kontaktom. Ten si pripadne zistim aj sama. (len Bratislava)
Srdecna vdaka ........ zufala delphi :-(
ahoj, nedavno si otvorila salon v meste na grosslingovej ul. velmi sikovna kocka. mna sice necesala, ale strihala moju kamosku aj mileho aj inu kamosku a chystam sa k nej onedlho aj ja a vrele ju odporucam. je mila a ochotna, poradi, prediskutuje.. a ceny ma prijatelne. skuste: Grosslingova 8/A (v pasazi, nedajte sa odradit vonkajsim vzhladom, ide sa tam dolu schodmi). kadernictvo sa vola Next image.
je tam aj nechtovy dizajn. :-)
Lukas Bielka je dobry kadernik a hlavne dokaze vymysliet vzdy nieco nove co sa tyka ucesu na svadbu alebo ucesu na akukolvek prilezitost.Zial na neho kontakt ale nemam.