O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zobrať HAK skôr?
Nemate niektora skusenosti s tym, ze ste nepockali na menzes a zacali ste brat HAK uz skor? Nejde a…
luciferova
Pred 18 rokmi
15
Ktorý fotoateliér v Bratislave by ste mi odporučili ?
Milé nevesty, viete mi prosim poradit nejaky pekny fotoatelier v Bratislave s peknym zariadením? Ro…
lucinda26
Pred 18 rokmi
5
Máte skúsenosti s kameramanom Romanom Lauckom z BA?
pekny den babulky, nevesticky :-) Chcela by som sa Vas spytat, ci nemate nejake skusenosti s kame…
biksadska
Pred 18 rokmi
6
Salón Blanka v Košiciach. Máte naň kontakt?
kto ma prosim telef.kontakt na Salon Blanka v KE??? vraj su tam velmi sikovne vizazistky a ja by so…
kacenocka
Pred 18 rokmi
28
Svadobná výzdoba od agentúry Kapa
Ahojkyyyyyy zacinam tuto temu lebo vela kociek mi pise od kial budem mat celu vyzdobu nasej svadby.…
heard
Pred 18 rokmi
1
2
51
Vysnívané svadobné šaty. Stojí za to kúpiť ich?
Ahojte babenky. Som uplne hotova :-). Dnes som konecne nasla saty mojich snov. Ale problem je ze st…
lukiki
Pred 18 rokmi
1
2
40
Cvičenie v Zora centre. Ako ste spokojné?
babenky, chodíte niektorá do tohto fitka? ako ste spokojné s cvičením? pomáha na úpravu postavy, ch…
brcka
Pred 18 rokmi
12
Svadobný obrad v hoteli. Kto nás oddá?
ahojte nevesticky. Mame svadbu na Sliaci v Juny a moj sen je mat civilny obrad pred hotelom vonk…
fruzik
Pred 18 rokmi
10
sponzor fóra
Ubytovanie v Košiciach pre cca 70 ľudí. Kde objednať?
ahojte nevesticky, len nedavno som sa pristahovala do Kosic, chcem vas poprosit o radu ohladom ubyt…
kacenocka
Pred 18 rokmi
20
Beriem si cudzinca. Aké by mali byť poplatky na matrike?
Máte niektoá skúsenosť s touto kombináciou? Minulý týždeň som bola na matrike a nejak mi sčítavali …
najjulinka
Pred 18 rokmi
6
Svadobné salóny vo Zvolene. Viete odporučiť?
ahojte babenky zo ZV a ZV-okolia :-) , vedeli by ste mi prosim odporucit nejaky dobry salon vo ZV? …
iwane
Pred 18 rokmi
13
Šťastné manželstvo. Ako dlho vydrží?
Akože vydrží... Lebo ako tak kukám, veľa z nás má rozvedených rodičov... a napríklad ja osobne snáď…
petruska55
Pred 18 rokmi
1
2
...
3
79
Salón Sellavie v Nitre. Skúsili ste?
Má niektorá z vás osobnú skúsenosť s týmto salónom?...Čo sa týka vizáže, účesu a tak...
hromka
Pred 18 rokmi
3
Svadobné šaty pre tehotnú. Pošlite mi linky
mozete mi sem nahadzať prosim vas linky?vsetko je uz v podobnych temach zmazané.dakujem...
makulienka
Pred 18 rokmi
11
Aká je perfektná svadba?
Už mi to nedá... Občas sa mi pri čítaní tohto fóra zdá, že pre niekoho je znamením úžasnej svadby …
janka279
Pred 18 rokmi
1
2
...
...
4
5
142
Náhradné miesto na svadobnú hostinu v Košiciach?
caute prosim pomozte, padla mi miestnost na svadbu a potrebujem novu. viete mi poradit nieco pre 30…
simona25
Pred 18 rokmi
19
Byť tak na jeden deň chlapom
... kašlať na hromadu vecí, proste byť trochu sebecká a nenervovať sa kvôli špinavému sporáku, neri…
janina1
Pred 18 rokmi
1
2
...
3
66
Ako zladiť oblečenie ženícha so šatami nevesty?
Ahojte dievčatá. Keďže som si vybrala šaty, ktoré majú takú zvláštnu farbu, zaujímalo by ma, ako by…
luculka
Pred 18 rokmi
1
2
35
Kde požičať vestu a kravatu pre ženícha v Bratislave?
Neviete nahodou ktory salon v Bratislave poziciava doplnky pre chlapov - vestu s francuzskou kravat…
zuzky
Pred 18 rokmi
31
Tanečné hodiny. Poraďte kam ísť
Súrne potrebujem kontakt na niekoho kto môjho drahého naučí nejaké tie valčíkové kroky... je si v t…
adusha
Pred 18 rokmi
1
2
36
Medzinárodný deň manželstva
Je dnes. Viete ženušky o tom? Ako vznikol? Myslíte, že je to ekvivalent Valentína pre už "obrúčkova…
majcik
Pred 18 rokmi
21
Hudba na svadbu z okolia Trenčína a Ilavy
Ahojte, kto mi pomoze s kontaktmi na hudobnikov na svadobnu hostinu z okolia Trencina, Ilavy. Dak…
styleroma
Pred 18 rokmi
4
Mám nad 90kg a neviem zohnať šaty
mám problém so šatami, všade na mna pozerajú ako na mimozemšťanku, mám nad 90 kg. Neviete mi poradi…
klaudia90210
Pred 18 rokmi
22
Kde kúpiť tácku na 3-4 poschodovú tortu?
Ahoj dievcata, neviete mi poradit kde zozeniem tacku na 3-4 poschodovu tortu? Kde sa daju kupit, po…
madeleine
Pred 18 rokmi
8
Popradský čaj
Prave davali na TA3, ze v sackoch tohto caju bola najdena salmonela.....tak ma to soklo, ze som Vam…
bajka26
Pred 18 rokmi
24
Som nová v Žiline. Nikoho tu nepoznám :-(
Caute dievcata zo Ziliny, som v dezolatnom stave... Fakt zdrtena... Nemam tu kamosky ! Pred 3 mesi…
nataliasarron
Pred 18 rokmi
1
2
...
...
27
28
814
Vyhodili ste sa zo svadobných šiat?
Ahojte :-) v stredu som si bola skusat u mojej sesternicky svadobne saty a teraz mam po tele male…
alexia
Pred 18 rokmi
11
Šitie svadobných šiat Hamuliakovo. U pani Marcelovej
Mate niektora skusenosti so sitim svadobnych siat u pani Marcelovej z Hamuliakova ? vdaka za info
llj
Pred 18 rokmi
1
Poďakovanie
Ahojte chcela by som sa touto cestou podakovat vsetkým ludom podielajucim sa tvorbe tejto stranky .…
tatianka13
Pred 18 rokmi
10
Niečo iné ako klasická odobierka
idem zacat temu aj tu. Ako by som zacala...hm no proste neviem ako zariadit to, ze asi nechcem mat …
deina
Pred 18 rokmi
16
1
2
…
1786
1787
1788
1789
1790
…