Oznámenie o zmene dátumu svadby

Milé nevestičky, či už budúce, alebo aj tie, ktoré to stihli ale svadbu prekladali. Viete mi pomôcť ako pekne oznámiť že sa svadba presúva? Všetky oznámenia máme už rozdané, takže zmena na nich nie je možná. Ďakujem Vám krásne za pomoc.
Odpovedať
Vytvorilla som jednu hromadnú správu na FB, kde som všetkých pridala, vysvetlila som situáciu a bolo. Tí, ktorí FB nemajú, tak tým sme volali.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme poslali na fb iba správy alebo sme volali 🙂
Odpovedať
My sme všetkých pozvaných ako prvé obvolali, aby vedeli. Oznamko sme potom mesiac a pol pred svadbou upravili na pc a už len rozposielali elektronicky. Pre najstarších z rodiny sme pár vytlačili, no už len doma na tvrdšom papieri. Do opraveného oznámenia sme dopísali, že sme si to nerozmysleli (ako si mnohí z nás robili srandu o druhej šanci... ), dali sme nový termín a hotovo. Moja známa s partnerom obchodila rodinu a dátumovou pečiatkou prepečiatkovali dátumy na oznámeniach. Kedže sa deje toto čo sa deje, všetci pochopia, ak sa rozhodnete netlačiť opätovne oznámenia 🙂 Držím palce.
Odpovedať
Oznamenia dalsie by som uz neposielala, bud si hosti obvolajte, obehajte alebo ako pisala @tralala94, vytvorte si skupinu a oznamte to prostrednictvom fb. Vsak kazdy uz ma v tejto dobe fb
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?