@katinka110 nic.. uz som volala jednej kadernicke tu na Sekcove, tak hadam uz pochodim.. inak sa dam ostrihat a bude :-N :-D :-D :-D ziaden uces mi nebude treba :-D :-D :-D :-D :-D
@katmi osobnu skusenots s nimi nemam, ale Livia mi robila majsterku ked som chodila este do skoly, asi rok a pol, porom isla na matersku, - ale ja som 12 rokov po maturite:-) ona je kozmeticka a jej mama je kadernicka, vraj ten salon maju spolu... bohuzial ale referencie na nu nema ziadne, takze som ti asi moc nepomohla...
Aj my sme rozmyslali nad Tratoriou, ale bali sme sa zleho pocasia.. Na stanici sa to teraz vola Skola podnikania a velkou vyhodou je, ze maju klimatizovanu miestnost, takze v lete sa hodi :-) Nech vam vsetko dobre dopadne! ;-)
@kirstenn ...toto sa mi nechce verit,lebo v Ciernom Barone je sala velikanska, aj jedla boli velmi dobre a aj vyzdoba a mily personal ,ale ved sto ludi a sto chuti
Ahojte baby viete mi povedať vaše skúsenosti zo salónom Gracia-pri autobusovej stanici? Rozmýšľam nad ušitím šiat u nich,ale žiadne recenzie naň nie sú :-S
@666maybe Ahoj,ja som si u nich davala sit svadobne saty;-)Prave vcera mi volali,ze su hotove a vyzdvihnem si ich az o 2 tyzdne.Ak ti to velmi nesuri,tak ti potom mozem dat vediet,ze ako to dopadlo:-)
@666maybe Ahoj,tak pisem ako som slubila.Saty mam uz doma(uz som ich pridala na stranku).So salonom Gracia som maximalne spokojna!!!Naozaj odporucam;-)