Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?
- Sponzor fóra
mirka, ahoj moja, ano akurat som ich dopozerala, dosli mi dva mailiky, odpisala som Ti - UPLNE UKAZKOVA NEVESTA
krasna si a si aj bola
dakujem moja a musim povedat, ze som si ta veru inak predstavovala
neviem preoc, ale taku mensiu, kratke vlasky, taku baculku a ty si krasna, stihla
papa10. apr 2008- Sponzor fóra
joj, tak ako predtym, nejako sa u nas nic nezmenilo, len som si este uplne nezvykla na moje nove priezvisko a aj moj menzel mi vypisoval kartu v obchode na slobodne priezvisko
. este si neuvedomuje chudacik, ze ma ma uz oficialne na krku.
Vcera som bola cvicit a napila som sa sytanej mineralky a dnes neviem rozpravat, take mam zapalene hrdlo...a navyse mi aj tecie z nosa, takze sila...vnoci som nevedela spat, zobudila som sa o druhej rano a do piatej kym som vstavala som sa uz len prehadzovala...takze pridem domov a zalahnem k telke a nebudem mat ani nic proti tomu ked zaspim15. apr 2008tak nech sa skoro uzdravis ved uz u nas myslim v Prahe zacina skoro leto neviem ako to je na SR
tak ja som si uz minule kupila letenku na nove meno, lebo letime z Prahy do KE na svagrovu svadbu v septembri tak som na letenku dala nove priezvisko tak sa priatel smial, ze este sa ani tak nepisem a uz to davam na letenku15. apr 2008ivetka, aj som na tom tak bola, my sme si boli rezervovat dovolenku v januari a tiez som to hlasila uz na nove priezvisko, kedze letime v juni...dnes by som si mala ist pre pas, je to uz posledny doklad, ktory som si davala robit.
Zoberte si baby, aky je to nefer, ze zena vydajom straca svoju identitu...zrazu ste uplne niekto iny...a chlapi-tym je len veget, pre nich sa nemeni nic! najhorsie je, ze ja mam sestru a ziadneho brata, takze nas rod (tu v blizkom okoli) nebude pokracovat. Len oco, co ma bratrancov (lebo ja on ma sestru)-ti to mozu zachranit, lebo maju aj synov, ale ti nebyvaju nablizku...16. apr 2008Ahojte baby, ako sa dnes mate? ja som od pondelka chora a nejako mi to neprechadza...je mi nanic...
dnes nejdem ani cvicit, asi by som to nezvladla.
Vcera sme si boli pre obyvackovu stenu, ale moj muz isiel vecer do posilky a prisiel pozde, tak ju ideme skaldat len dnes. Uz nam treba len vybrat sedacku...uvidime. Dnes poskladame tu stenu a budem si vecer vegetit, pojdem sa pekne okupkat a zaleziem do postele, nech sa uz konecne vyzdraviem.
Saši, ešte chodis cvicit? Ja som uz cekom dobre schudla, ale este to vzdy nie je uple ono. Do dovolenky mam ale este dva mesiace, tak dufam, ze nieco zo mna este zlezie dole.17. apr 2008Ivi som na to podobne - stále si hovorím, že by som potrebovala schudnúť, ale nejako nemám na to čas a už vôbec ani chuť
. Som sa v poslednej dobe rozpapkala, stále mám chuť na niečo sladké.
Kolegyne v práci mi hovoria, že čo ja chcem chudnúť, veď to na mne nevidno. Ale ja vidím
(+ ešte niekto
) a v lete v plavkách to uvidí každý.
Aj ja by som chcela vidieť fotočky z mystinej svadby, ak môžem. Ivettka má moju adresu.
Mysti - môže mi poslať nejaké fotočky?17. apr 2008ahojte, zuzu, napis mi do IP Tvoju mailovu adresu, poslem Ti nejake fotky.
ivetka, ja som do solarka nechodila, ostalo mi este nejake opalenie na tele z dovolenky z Egypta a kupila som si telove mlieko od Johnson´s (aj taky maly krem tejto istej znacky na tvar) s kvapkou samoopalovacieho kremu a asi mesiac a pol pred svadbou som sa natierala tym a musim povedat, ze vysledok bol vidno. Ja sa solarka nejako bojim, nevim si pomoct a takto bolo to opalenie "prirodzenejsie).
Vcera sme kupili taky sketorovy nabytok do obyvacky, skladali sme ho s manzelom do deviatej vecer a to nam este dnes treba zalozit panty do skrinky, ale vcera sme uz nevladali. Pomaly sa nam bytik zaplna, teraz uz len vybrat nejaku dobru sedacku...neviete nejaku dobru poradit?18. apr 2008joj, tak potom dobre, ked ich mas rada, ja zase ani velmi nie. Ja mam dobry pigment, takze letne opalenie mi vydrzi naozaj dlho, nie som biela ako stena. Fakt mam nejaku nedoveru voci solarkam...vydela si film Nezvratny osud? alebo myslim tak nejako sa to volalo, v poslednej casti bolo nieco so solarkom a nesla by som tam
ale opalene telo sa mi hrozne paci a vo svadobnych satach to krasne ukaze.18. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte holky tak ako sa mi blizi svadbicka zacinam mat stres zo svadby, ze nic nemam a nic nestiham oooo