Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?
tak si daj aj za mňa
1. júl 2009Ivetka, tak blahozelam, tak baby napisem Vam novinky ohladom mojej prace- vcera som prisla do roboty a tam hned na mna persobnalistka, ze volali z nasej firmy, a nas generalny sa vyjadril, ze bud tu pracu zoberiem, alebo mym vypoved...no, riadny natlak, vsak? Bolo na vyber?
Dnes po mne zazerali vsetci kolegovia a najviac ten, na ktoreho miesto som nastupila, co je pochopitelne a tak to zase zobrala nasa personalistka do ruk a kazdemu vysvetlila, ako to vlastne bolo...vies, oni si mysleli, ze mi zvysili aj plat...jasneeee...
Tak mam dnes oficialne prvy den v novej funkcii za sebou a vobec ma to netesi!
Inak, ja cakam, kym materska porastie na minimalnu mzdu a asi sa dame aj my do "vyroby" babatka...2. júl 2009- Sponzor fóra
no Mirka vidim, ze tomu povyseniu si sa nevyhla
ja mam teraz dost zly tyzden od zaciatku je to vsetko o nicom manzel nie je doma, bola som nervozna, lebo mi meskala MS, v praci je to na nervy a dnes sa nam doma upchalo WC a neviem co mam robit, lebo manzel doma nie je .....a este vela inych drobnosti do toho....naozaj si to tento tyzden rovno pojdem niekde hodit2. júl 2009Ahojte baby, čo máte nové?
Yvi asi idem v tvojich šľapajách, lebo dnes mám 36.deň a MS nikdeTehotná by som nemala byť, lebo používame ochranu
Ako si na tom ty, došla či si bola u doktora? Ja som sa rozhodla, že ešte tento týždeň počkám a keď nič tak v pondelok pôjdem k doktorke.
Mysti ako na novej pozícii? Andilek...novinky, pocity.... rastiete? niečo napíš7. júl 2009ahoj zuzi no ja som mala prvu MS po vysadeni po 32 dnoch a druhu MS po 40 dnoch - tak skus si dat cervene vinko mne to pomohlo, ale mam pocit, ze to tie HAK nam uskodili svine jedne
ja, ked budem mat taku nepravidelnu MS a taku slabu este pol roka tak poziadam gyndosa, aby mi urobil hormonalny profil ci nahodou nemam zle vysledky
ja som nakoniec dostala MS po tom cervenom vine na 40 den..., ale bolo to dost slabe...
7. júl 2009- Sponzor fóra
Ahojte baby, tak je nedela a ja krkam v robote...no, co vam budem vraviet...tato nova pozicia sa mi vobec nepaci. Prisiel nam dovolenkovy plan y vyzera to tak, ze nase stredisko bude robit cele dva dovolenkove tyzdne, tak sa teda strasne tesim...ziadna dovolenka, ani nic. Uvidime, ja by som chcela mat prvy augustovy tyzden, ale nasi ludia budu musiet asi chudaci robit cele dva tyzdne.
Mame strasne objednavky, ja som zvedava, kto ich bude plnit.
Doma inak vsetko po starom
Inak ste poculi, ze by mali od januara zvysit rodicovsky prispevok na minimalnu mzdu. Len nech sa to udeje a zaciname aj my pracovat na babatku. Uvidime, ci to prejde...19. júl 2009ahoj Mirko tak tuna v CR je rodicovsky na 3 roky a je to 7500 cca KC podla mna na SR to bude tiez na 3 roky taka suma priblizne v EUR...ja by som bola radsej keby na SR schvalili tu variantu co je v CR cize odstupnovany rodicovsky to je podla mna spravodlivejsie ako to, ze aj kazda ciganka dostane minimalnu mzdu to sa im bude rodit....
v CR mas 3 stupne rodicovskeho na 4 roky po cca 4000 na 3 roky 7500 a na 2 roky 11500 - to je podla mna super a v konecnom dosledku dostanes to iste...
no mne sa rysuje ta nova pozicia, ale vyzera to byt zle s platom cize budem mat novu poziciu, ale o zvyseni asi mozem len snivatjedine co ma bude drzat na tej pozicii je to, ze ma to nesmierne bavi
dakedy si hovorim, ze vsak prachy nie su dolezite, ked ta praca tak bavi
19. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia