Ročník 1988 ;-)
riana:bylo to uzasne,jeli jsme okruh Mexikem,videli jsme co se dalo a klidne bych tam byla zustala i dele,kdyby to slo,jsou to ohromne prijemni a pratelsti lide,ale vsechno hezke ma svuj konec,ze jo?ted mam plnou hlavu veci do skoly a tak,vubec se mi do toho nechce,co se da delat.Na zkousku drzim palce,jsi holka sikovna,tak to zvladnes
29. nov 2008- Sponzor fóra
caute baby
princeznicka, to musel byt fajny vylet a odputanie sa od kazdodenneho stereotypu...ale uz sup sup do ucenia
tento tyzden ma cakaju dva zapocty, aj teraz sa ucim na zajtrajsie verejne rozpocty...este ze som si vsetky seminarky dala na zaciatku semestra, teraz by to bolo hrozne... a v o stvrtok mam dalsi zapocet - penazne a kapitalove trhy...takze makacka
tiez drzim palce vsetkym studentom...vela stastia pri zapoctoch a skuskach - vtedy ho nikdy nie je dost1. dec 2008vitaj dreana
pozerala som tvoj album, nadherna nevesticka si bola a zenicha manzela mas fakt fesaka
tak nam o sebe este nieco napis
dievcata, som na nervy zo vsetkeho toho ucenia a este viac z toho ze ma boli strasne chrbat...neviem jak vydrzim v stredu tych 10 hodin v skole na tych hnusnych drevenych tvrdych stolickach, muhaha, pomooooca dnes som zistila ze vlastne uz len dva tyzdne skoly, potom zapoctovy tyzden a potom vianoce a potom hned skuskove....aaaaaaaaaaaaaaa...to zvlaaaadnem, to zvlaaaadnem.....ale strasne sa toho bojim....uz nech to mam za sebou.....
1. dec 2008Tak děkuju za supr přivítání... ja studuju UK v Praze na přírodovědě
manžílka mám půl roku, jinak už ho mám 4 roky :o) ted mame dilemma o miminku, jdou na mě mateřské pudy, ale asi to je po svatbě normální, jinak to ale vypada, že si počkáme až po škole, končím 2010 takže o vánocích 2010 by to mohlo byt fajn
a co vy? :o)
1. dec 2008- Sponzor fóra
ahojte baby,
Dreana ja som na tom podobne ako ty, studujem, chcela by som si dorobit aj ing. ale odkedy sme sa vzali mi coraz castejsie napadne kedy bude mimi. ale to az po skole. sice nie je dobre planovat. nikdy nevies co sa moze prihodit, ale zas na druhej strane plany ta pohanaju dopredu.
inac aj ja mam zajtra dost tazku skusku, zas som si vsetko nechcela na poslednu chvilu, a to si po kazdej skuske vravim, ze sa budem na dalsiu pripravovat skor.2. dec 2008Tak slecny ja som februarova 1988 a chcem vam len odkazat aby ste sa nembali novych veci, berte zivot tak ako je....ked som mala 17 zistila som ze som tehotna s mojou velkou laskou....cakala ma matura... ja som bola rozhodnuta ze to zvladnem a stalo sa....skoncila som uspesne gympel aj pri mojej malinkej dcerke...teraz ma tri rocky a sa exetrne koncim bakalara na vyske...s manzelom sme sa brali len teraz v auguste, takze nasa mala bola pri tom....dnes oslavuje meniny upiekla som jej krasnu tortu a tesim sa z toho ze je medzi nami....som mlada ale za to velmi stastna mamina....
2. dec 2008Maykam, koukla jsem do alba, jste krásná rodinka
Jsi suprová, žes to vše tak krásně zvládla a zvládáš. Určitě máš velkou oporu v partnerovi.
Holky, všem držím pěsti! Též se mi nechce, mám pocit, že to, co jsem se naučila, s novými nabytými fakty zapomínámZítra mám zápočet, pozítří taky, dnes už ale na oba nemám sílu. Taky vše, Eri, nechávám na poslední chvíli a taky se vždy dušuju, že se budu příště učit průběžně
Však ono to nějak dopadne...
2. dec 2008ja viem ten vtip....
Vymysleli vedci novy jazyk, namiesto esperanta...a tak sa rozhodli, ze vyskusaju na vysokoskolakoch, ci sa da naucit... prisli na univerzitu v Cambridge, a spytali sa studentov. Studenti: Su k tomu knihy, CDcka, obrazky a skripta? Vedci ze ano. Tak studenti ze do dvoch rokov by ho zvladli... vedci pochvalne pokyvali hlavou a isli do Oxfordu. Miestni studenti sa spytali, ci su k tomu knihy, skripta a multimedia. Vedci ze ano. Studenti si trufli do roka jazyk ovladat.... Vedci uneseni ich schopnostami prisli na Ekonomicku univerzitu v Bratislave, polozili rovnaku otazku a studenti sa spytali, ci maju knihy, a vedci ze samozrejme... studenti ze do zajtra
a PS - kym som tam nechodila, tak som sa na to smiala...teraz je to proste trpka skutocnost (nie priamo moja skusenost, ale 90% ludi to tak robi - a maju lepsie znamky ako ja)
Dufam, ze sa mate dobre. Co Dominika?3. dec 2008dreana, ja mam ucitelstvo biologia/environmentalistika
dievcata tak ja sa pridavam: zajtra zapocet z cytologie, v piatok skuska z biologie dietata, v stredu zapocet z chemie a dalsi stvrtok - poseldny pred vianocami - fakt dost brutal zapocet z organologie a niekde medzi tym chcem stihnut este aspon 2 predterminy....ajaaaaj, ale sa to na nas vali
no a preco som este hore? prepisujem si prednasky na tu piatkovu skusku aby som si to lepsie zapamatala a preto lebo ked sa to ucim z vlastnych poznamok tak mi to ide lepsie do hlavymno...idem pokracovat...este 6 stran a hajiiiiiii ale veru ze uz si ani necitim ruku a hlavne ten klb na palci...auuuuuuuu
bru nocku3. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte babulky
A taaak sa mi nechce.
Ja sa tu teraz zapodievam semestralkou, treba k nej este prezentaciu a skusku mam v piatok, ucit mi tiez treba
Co sa tyka darcekov. Chcela som zacat uz teraz v novembri, ale nejak nie je cas ist do obchodov. Porozmyslane uz ale vsetky mam. Nastastie...
princeznicko: Aky bol vyletik? Poinformuj nas.