Ročník 1988 ;-)
- Sponzor fóra
Jani. to je super! Moc gratuluju!!!
Eri, je dobře, že už je Ti lépe.
Petunko, snad ti uběhla i ta poslední půlhodina
Dneska jsem z práce jela k doktorovi. Měl dnes do 18hod. Po půl hodině čekání jsem to zabalila, protože za tu dobu byl v ordinaci jeden pacoš!!!Stejně bych se zítra musela vypravit znovu, protože naše petřvaldská lékarna má pouze do pěti
Je mi hůř, než včera. Do zítřka to budu muset vydržet
19. jan 2009babyyyyyyyyyyy 4. skuska hotovaaaaaaaaa
zas som bola excelentna
he, ale sak nevadi, hlavne nech nejak prelezem.....uz "len" 6 skusok a budem mat snad aspon trojdnove prazdniny
ale nevadi, aspon som sa naucila ako si radist skusky tak aby som ich nemusela robit 5 tyzdnov....vsetko zle je na nieco dobre
ale uz chcem mat vsetky skusky za sebou, len pre ten dobry pocit ze uz konecne mozem oddychovat....inak dnes ma aj skoro slahlo....tak mne chybalo 0,5 boda aby som mala vo vrecku 5. skusku a on nic, ani ukecat sa nedal pritom si myslim ze ten 0,5 bod by mi tam nasiel keby chcel...ale tak co uz...skusim teraz vo stvrtok....snad sa stihnem naucit....
jani, gratulujeeeeeem, myslela som na teba
eri, gratulujem ze si dnesny den prezila bez urazulen tak dalej
Normalne vam tu dovolenku v dobrom zavidim...ja by som taku potrebovala teraz hned....aspon na mesiac
uplne ma vytacuju niektore profily ludi na ICQ co maju od 14.-15. januara vypisane ze "huraaaa praaaazdninyyyy" a podobne a podotykam ze siu to ludia co studuju pravo, medicinu a fiit....aj ja chceeeeem
elis, skoro sa uzdrav! pekne bud v teplucku a cajickuj
petusjanus, ahojte
mno, idem dat dokopy projekt na strednajsiu skusku....tak ahojte19. jan 2009- Sponzor fóra
no to dufam....tento tyzden ma cakaju este tri skusky a vsetky planujem spravit tak dufam ze sa mi to podari....len vies, ked si predstavim ze pol boda....vrrrr...kaslat na to, aspon ze tu cytolu som spravila
to sa fakt tesim bo ta bola za 5 kreditov
uz mam 10 kreditov z povinnych a potrebujem minimalne 15 aby som presla do letneho...takze uz len 5 kreditov a som vsuchu
samozrejme ze musim spravit aj tie ostatne ale minimum na postup do LS prveho rocnika je 15. Ak sa mi podari spravit vsetky skusky tak budem mat za tento semester aj s nepovinnymi 36 kreditov, zatial mam aj s nepovinnymi 14. Ale ja to dotiahnem
a vy baby ako ste na tom? kolko skusok vas este caka ?19. jan 2009Taky by mě to naštvalo, ale nemysli na to. Vola laskavosti nenaučíš...
Mám ještě zkoušku z hudební psychologie, kterou jsem si úspěšně přesunula na příští týden, zápočet z hlavního oboru a doprovazečské praxe a ještě mám příští týden koncert. Musím se proto rychle uzdravikovat. Pak budu mít týdenní prázdniny, i když budu učit, no.19. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Jani, děkuju. Vaše výročí si budu pamatovat, protože 9.2. mám narozky
Tobě gratuluju ke zkoušce. Vidíš, jak jsi šikovná! Určo napiš, až se dozvíš zbytek.
Třeba se taky smiluje
jinak Tě obdivuju, já bych taky měla uklízet. Když byl čas, nechtělo se mi, teď zase není dostatek času a navíc jsem chorá, tak to dlabu 
Veri, tak to já příjdu ke zkoušející a hned z kraje jí řeknu, že jsem nemocná