Šaty na "záhradnú" svadbu ako hosť

Ahojte. Sme pozvaní na záhradnú svadbu, má byť veľká, ale vraj "skôr taká neformálna". Sú tieto šaty, podľa vás, vhodné na túto príležitosť? Nechcem si brať dlhé šaty, keď tam budeme chodiť po tráve, ale zas predsa chcem využiť príležitosť sa pekne obliecť. Do kostola by som si cez plecia vzala dlhú ružovú štólu ladiacu s potlačou na šatách.
Odpovedať
Podla mna su vhodne 🙂 Aj sa mi pacia, akurat dlzka velmi nie je pre mna, ale tak to je moj nazor. Ak mas na to postavu, kludne si take daj. 😉
Odpovedať
nema o kusok dlhsie? take tesne nad kolena? vzor je pekny ale dlzka mi pride nie uplne vhodna
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peuska93:

nema o kusok dlhsie? take tesne nad kolena? vzor …
@peuska93 Majú ich len v tejto dĺžke. Po pravde, tiež sa mi zdajú trošku krátke, ale sú tak krásne, že som nemohla odolať. Inak zvyknem väčšinou nosiť skôr dlhšie, aspoň pod kolená, ale tieto sú proste príliš krásne aby som odolala :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jarmila_jarka:

@peuska93 Majú ich len v tejto dĺžke. Po pravde, …
@jarmila_jarka tak sa skus nevesty spytat, ale zasa pokial je to zahradna svadba, tak bude aj volnejsi dresscode. su naozaj velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa svadba koná v kostole, bolo by možno vhodnejšie zvoliť dĺžku šiat po kolená. Šaty na foto sú krásne, akurát tá dĺžka a dať niečo cez plecia. A ešte by som možno zvážila kvôli zábave ten štýl sukne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som radsej dala nieco vzdusnejsie a trochu dlhsie. Skor take tie volne, padave. Takato sukna mi skor pride vhodna na salu a nie na travu.
Odpovedať
Nakoniec som si ich vzala a mali veľký úspech, aj keď som sa v tej krátkej sukničke cítila prv trochu nesvoja, nakoniec vôbec neľutujem, všetkým sa páčili a cítila som sa v nich veľmi príjemne.
Odpovedať
Veľmi pekné šaty, môžem sa opýtať kde si ich kúpila?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?