Diskusiu odoberájú 2 ľudia

Sperky

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte dievcata, chcela by som si dokupit nejake kvalitnejsie sperky. Za jedno mam ich malo, lebo kedysi som nenosila poriadne nic, no v poslednej dobe ma to zacalo bavit kombinovat to s outfitmy a tak podobne. No a este co som mala tak mi aj scernali alebo bola retiazka slaba tak sa roztrhla. Dakujem za vsetky rady 🙏
Odpovedať
1
4
5

Odpoveď na príspevok od zitira:

@jajuska889 Ze nabit 😃 Uz som si predstavila ako …
@zitira 🤣 vyskusaj, nevies v dnesnej modernej dobe 🤣 ako ja na taketo srandy moc neverim, ale teta je na tieto duchovne veci dost zatazena a hovorila ze ono tie kamene pokial su original tak by mali mat uz nejaku svoju ucinnost hned, ale ze ked ich nosis tak tu energiu z neho tvoje telo vstrebava, no a mali by sa davat akoze nabijat na mesacne svetlo alebo ocistovat od tych zlych energii aspon ohnom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

@zitira 🤣 vyskusaj, nevies v dnesnej modernej dob…
@kiarra55 No tak ja na tieto veci absolutne neverim 😄😅 Podla mna si to clovek len vsugeruva. Aku chces, aby mal ten kamen energiu, taku aj ma.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tynnla:

@kiarra55 No tak ja na tieto veci absolutne never…
@tynnla tiez si myslim ze je to na zaklade myslenia zalozene. tak ale zase ako doplnky su pekne take kamienky 😄 ja napriklad teraz pokukujem po jednom takom naramku z tychto polodrahokamov a podla mna cenovo je uplne v pohode ked si clovek vezme ze tam ma perly swarovki, tie polodrahokamy a este je aj pozlateny ruzovym zlatom. 😊
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od noravana:

@tynnla tiez si myslim ze je to na zaklade myslen…
@noravana A toto patri tiez pod Pandoru, ked su tam perly swarovski?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od xellia:

@noravana A toto patri tiez pod Pandoru, ked su t…
@xellia tento konkretne nie to je tusim Coeur de Lion. Pandora je proste Pandora 🙂 Tam mas rozne kolekcie ako Pandora Moments, Pandora Reflections alebo Pandora Me 🙂
Odpovedať

@tynnla tiez si myslim ze je to na zaklade myslen…
@noravana Velmi pekne. Akoze musi to byt aj pekne drahe, ale niekto si potrpi 😉 Raz si taky kupim, ked budem velka 😝 To mas z akej strany tento obrazok?
Odpovedať

@kiarra55 No tak ja na tieto veci absolutne never…
@tynnla tak kazdy sme inaksi, ale si myslim ze je pekne mat v zivote nieco comu veris 🙂 a nehovori ti nic ani vysvatenie priestoru alebo vydymenie salviou? to je tiez celkom popularne a myslim si ze to ma cosi do seba.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajuska556:

@xellia tento konkretne nie to je tusim Coeur de …
@kajuska556 A ktora z tychto je podla teba najkrajsia? Vsetky su asi uplne ine, ci?
Odpovedať

@kajuska556 A ktora z tychto je podla teba najkra…
@xellia tak to zalezi od toho co preferujes ty 😅 Napriklad tie koralkove co sme sa tu bavili tak to su tie Moments, ja mam rada tuto kolekciu 🙂
Odpovedať
Naslo mi, ze maju aj kozene naramky. To je prava koza? Da sa na to spolahnut?
Odpovedať

@noravana Velmi pekne. Akoze musi to byt aj pekne…
@tynnla sofia.sk 😉 pre mna roky overene zlatnictvo. tusim som tam ako prve kupovala detske nausnicky pre krstniatko, no teraz uz ked potrebujem nieco take zo sperkov ci uz ja alebo darcek niekomu tak len tam kupujem. popripade ak nemam cas ist na predajnu tak objednam.
Odpovedať

@tynnla sofia.sk 😉 pre mna roky overene zlatnictv…
@noravana Nevies nahodou, ci vedia aj vyrobit sperk na mieru? 😊 Ci len to, co maju aktualne v ponuke?
Odpovedať
Článok sa načítava...

@noravana Nevies nahodou, ci vedia aj vyrobit spe…
@tynnla Nestrela som sa s tym alebo skor som to nepostrehla. maju svojho zlatnika ale to je skor na tie snubaky a obrucky a len co sa velkosti tyka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@tynnla Nestrela som sa s tym alebo skor som to n…
@jajuska889 Dik za info. Takze pri snubakoch a obruckach to vedia upravit, ale co sa tyka uplne custom sperkov, tak asi nic, hej? Skoda, lebo niektore vzory maju fakt pekne a bolo by fajn ich mat v inom prevedeni alebo s inym kamenom.😊
Odpovedať

@jajuska889 Dik za info. Takze pri snubakoch a ob…
@tynnla Tak takto zase nie, ale my sme vyuzili napriklad gravirovanie do sperkov a to dokaze tiez potesit ci uz teba alebo obdarovaneho 🙂 Robia to aj na obrucky.
Odpovedať

@tynnla Tak takto zase nie, ale my sme vyuzili na…
@kiarra55 a to co stoji takato sluzba?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hannaha040:

@kiarra55 a to co stoji takato sluzba?
@hannaha040 myslim si ze sa to odvija od toho co chces, kam chces a naco to chces. Graviruju aj na Pandoru, ale aj na tie spomenute obrucky a pri nich je to v cene, co je super :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajuska556:

@hannaha040 myslim si ze sa to odvija od toho co …
@kajuska556 Mňa by reálne zaujímalo, či sa dá gravírovať aj na tie prívesky od Pandory. Lebo by som chcela dať niečo vyryť na ten ich srdiečkový charm.😊Máte niekto skúsenosť, že ako sa to rieši? Či cez zlatníka alebo priamo cez ich stránku alebo ako.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adeline11:

@kajuska556 Mňa by reálne zaujímalo, či sa dá gra…
@adeline11 v podstate to vies spravit aj v pohode cez eshop. Hlavne je dolezite si vybrat vhodny sperk s dostatocne velkou plochou na to gravirovanie. Mas na vyber tusim z viac ako desiatich fontov a este su tam aj nejake symboly na vyber.
Odpovedať

@adeline11 v podstate to vies spravit aj v pohode…
@noravana A ten font tam ako označím alebo ako si vyberiem? Nič také tam nevidím.
Odpovedať

@noravana A ten font tam ako označím alebo ako si…
@adeline11 a co si pozerala konkretne? Lebo napriklad pri obruckach to tam mas v obrazkoch. A ked objednavas tak to vlastne pises do poznamky ze aky font, text, popripade znak apod.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@adeline11 a co si pozerala konkretne? Lebo napri…
@jajuska889 Ahaaa, tak to som asi pozerala zle😅 Skúsim to ešte raz poriadne preklikať, možno som to len prehliadla. Ale ďakujem, už aspoň viem, čo mám hľadať. 🤗 Možno by mi aj na tom chate vedeli poradiť, hmm?
Odpovedať

@jajuska889 Ahaaa, tak to som asi pozerala zle😅 S…
@adeline11 jasne od toho tam predsa je 😅 a kocky co tam pracuju tak su velmi ochotne poradit, tak ako na predajniach tak aj na eshope a v tomto chate. dokonca vedia poslat aj do mailu foto sperku odfoteneho na tele aby si si to vedela lepsie predstavit 🙂
Odpovedať

@adeline11 jasne od toho tam predsa je 😅 a kocky …
@kiarra55 Tak to je pecka, vsade takito ochotni rozhodne nie su. 🙃 Ale aj tak to nemusi sediet rovnako na moju ruku, ako to sedi na jej ruke napriklad 😄 Chapes, co tym chcem povedat.
Odpovedať

@kiarra55 Tak to je pecka, vsade takito ochotni r…
@xellia no ved a presne preto existuju predajne aby si si to mohla ist vyskusat 😄 alebo potom mozno sa riadit nejakymi mierami a odporucaniami.
Odpovedať
No ved a hlavne najma preto, ze obcas vyzeraju tie veci na fotkach inak ako v skutocnosti 🙏
Odpovedať
1
4
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?