Svadba s rozvedeným

Ahojte, je tu niekto, kto žije s rozvedenými mužom, ktorý ma dieťa z predchádzajúceho vzťahu, alebo poznáte niekoho takého? Ja totižto mám takého partnera, s ktorým rozmýšľame nad svadbou, no neviem, či naozaj chcem život s takýmto mužom. Syn je zverený do jeho starostlivosti. Prosím, podeľte sa o svoje skúsenosti
Odpovedať
Rozmyslate nad svadbou ale nevies ci chces zivot s takym muzom? Trosku nerozumiem ked mam pravdu povedat 🙂 Co je dovod ze nevies? To ze je rozvedeny? Ma dieta? Alebo je dovod laska?
Odpovedať
Profilova fotka
@effie_7 asi to autorka myslí tak, že si nie je istá, či chce znášať isté nedostatky takéhoto vzťahu, t.j. že tento muž už nie je sám, slobodný betdetný, ale má záväzky - dieťa, čo už prináša rôzne situácie a komplikácie do ich spolužitia, keďže nie je ich spoločný syn. Autorke by som odporúčala úprimný rozhovor s partnerom, ako vidí ich budúcnosť, aká bude jej úloha, ako to bude s výchovou jeho syna, ďalej čo bude v budúcnosti, napr. čo sa týka spoločných detí a pod. Nie je to úplne jednoduché, treba si to zvážiť, hlavne, či toho človeka naozaj ľúbiš a chceš s ním spojiť svoj život sobášom. Držím palce, nenechaj sa do ničoho tlačiť.
Odpovedať
@lentilka640 a kto to ma vediet, my? vsak v prvom rade ty musis vediet, ci chces takeho muza, ci ho milujes. my ti v tomto radit nemozme!
Odpovedať
Souhlasim s beatricek. Neexistuje spatne nebo spravne rozhodnuti. A nikdo Vam nerekne, jak to dopadne. To zjistite, pokud do toho pujdete. Hlavni je si treba uvedomit, co bude jinak nez kdybyste si vzala muze bez ditete (napr. vztah k jeho diteti), kdyz budete mit svoje deti, jak se budete chovat k nim (vs delat rozdily vuci jeho synovi), vyporadat se s tim, ze se zrejme bude vidat se svoji byvalou kvuli diteti. Je treba mit dostatek tolerance, pochopeni a sebejistoty. Ale i takove manzelstvi muze byt hezke. Jen si musite vy sama zhodnotit, zda to zvladnete.
Odpovedať
Profilova fotka
Nejak si protirečís. Ako môžeš premýšľať nad svadbou, keď nevieš, či za takých podmienok ako máte s ním si vôbec ochotná žiť. Na svadbu by som v tvojom prípade zabudla aspoň na zatiaľ
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?