Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
asi nie
cez vikend ideme k nasim a s mamou zbehneme k susedovcom pre nejake info
ohladne svadby oni totiz minuly rok robili 2 za sebou tak chcem vidiet foto a DVD
lebo hovoria ze mali lacne a pekne :-|
... to som si mysle ze novorocny zhon uz mam ako tak za sebou :-p a ze sa mozem venovat "priebeznej evidnecii z minuleho roku" treba to povytlaca, poposietal po strediskach, zaniest do archivu atd. ... proste ze to co nestiham robit priebezne pocas roka konecne dokoncim
a vcera som s kolegom vobec nehovorila, sef si ho vcera zobral na musku, a kde mohol tam ho dzubal, som myslela, ze ak budu nadcasovat ze mu aj druhu svetovu vojnu vykrici ...
no ale dnes rano mi volal, ze co hovorim na to aticko co stoji na parkovisku =-) a ja ze je mile, chutne proste take pjekne ;););) a on na to ze ak vyhra tyc 40mil a ja budem jeho milenkou ze mi take kupi :-D :-D :-D tak som mu povedala, ze to ze vyhra tych 40mil je pravdepodobnejsie x-) a este som sa spytala ze ci si vazne neda pokoj a on ze nie ]-( eeeeeeeeeee
ano ano ano
toto auticko mi chce kupit drahy ze by som v nom bola zlatucka
aj vcera islo okolo nas a povedal ze v nom by som s nasim babom bola krasna x-) :-)
to auticko sa paci aj nam podarilo sa im ;-)