no tak nam prve vyrocie vyslo akurat tak, ze manzel nebol cely tyzden pred ani po doma ;-( , tak sme si len zavolali a tento vikend sa chystame ist na tie miesta, kde sme sa fotili (park v Rajeckych Tepliciach) a trosku sa tam poprechadzame a mozno si dame veceru... alebo bude potom vecera doma pri svieckach... uvidime...
Ahojte,
my sme boli na prve vyrocie na vecery v meste si sadnut a ja som dostala krasnu, prenadhernu kyticu ruzi od mangela :-D no a vecer (v noci) samozrejme "oslava" este doma :-D :-N :-D
Ahojte, nas vyrocko este len caka, mozno pojdeme hacat do restiky, mozno aj do kina a teraz mi bika vnukla dobry napad, ist sa poprechadzat na miesta, kde sme sa fotili, cize do Botanickej zahrady, hmmm, to sa mi pozdava:-)
A vobec neviem, co drahemu darovat, vy ste nieco dali drahemu? Alebo mate nieco pripravene? Mam pre neho len pohladnicu k prvemu vyrociu, a neviem co k tomu:-( Poradte prosiiim:-)
Myslim, ze to nie je o daroch, ale o laske a spolocne stravenom case ;-) My sme boli na vylete v Zadielskej doline a potom na obede mimo domu...pokladam to za pekne straveny den spolu :-)