to je asi tak ako ci musia mat nevesta biele saty... musi, ale su aj take, co maju biele s kadejakou farbou, pripadne svetlomodre, do cervena atd.
ja som za kamienok:)
je to iba také nepísané pravidlo :-D ktoré sa podľa mňa vôbec nemusí dodržiavať (napríklad moja mamina nemá žiadny kamienok na zásnubnom prsteni :-D ) a tento na obrázku je náhodou nádherný a originálny ;-)
velmi pekny prsten, ale ked vidim kombinaciu bieleho a zlteho zlata, tak mam traumu....som zvedava ako dopadnem ja na reklamacii s mojim, kde mi zazracne pred mojimi ocami meni farbu z bieleho na zlty a to ho mam asi tri tyzdne a na ruke som ho mala asi 5 krat, ked neprehanam
@adriana1441 vazne sa ti tak zcuchava???? ja svoj snubak nosim takmer 2,5 roka, je z bieleho a nic mu nie je... to vela zavisi od spracovania. skoda, ze sa ti nepodarilo dobre trafit :(
@vlcik1 mne osobne sa pacia snubaky s ockom, kazdy hned vie, ze je to snubak :) avsak pravidlo ziadne nepoznam, podla mna si kazdy moze spravit, co chce :)
@mishenka123 ja som sama prekvapena, predtym som nosila len striebro, takze ani vo sne ma nenapadlo, ze nieco take je mozne pri zlate.....uz som o tom citala na nete, ze bol iba nejak namoceny v rhodiu, ale predavajuci mi to nejak zabudol spomnut popritom ako ma ohuroval svojimi vlastnymi vyrobkami
Podla mna je to už akýsi symbol, že snubák by už mal mať aj nejaký kamienok. Mne sa páčia také jednoduché prstienky s výrazným kamienkom. o tomto snívam ako o snubáku https://www.silver.ag/prsten-zlaty-di...
presne ako pisu kočky vyssie...musi-nemusi. Ono ked je tam ten kamienok tak akosi kazdy vie ze je to snubak :-) ja som bola rada ze to snubenec zobral do vlastnych ruk a len sem tam pri navsteve obchodov sa ma spytal aky by sa mi pacil. Ale nesla som s nim vyberat, a vybral krasny :-) s očkom velkym očkom (povodne som chcela maly nenapadny prstienok) malo to svoje caro a hlavne bolo to prekvapenie. Ono nie vzdy treba silou mocou povedat co chceme,niekedy to mozeme nechat aj na chlapov ak sa samozrejme nespytaju co chces alebo pod si vybrat :-) ten co si tu dala je krasny,originalny :-)
no nemusiii, ja som dostala zasnubny prsten od mojej svokry - ona ho dostala od svojej mamicky, takze je to taky krasny retro prstienok a raz ho dostane na svadbu moja dcera, alebo moja nevesta
urcite nemusi byt snubny prsten s kamienkom,to len tak zauzivane.Niektore su krasne a unikatne aj bez samotneho kamienka.Je to hlavne o tom co sa komu paci :)
ja mám síce s kamienkami, ale záleží od toho, komu sa čo páči .... ja som nechcela ten klasický s jedným kamienkom a preto som si vybrala iný .... hlavné je, čo ten prsteň pre teba znamená a nie ako vyzerá, resp. či musí byť zásnubák s kamienkom :))