Je závoj ešte IN?

.
Odpovedať
samozrejme :)
Odpovedať
ja sa bez zavoja ani nevydam =D ale nie, kvôli fotka a do kostola si ho dam, potom pôjde dole, mne sa to paci a je mi jedno ci je IN alebo nie =D
Odpovedať
Noa prave ze mne sa nevesty so zavojom moc pacia. Vyzeraju tak tajomne. Jednoducho zavoj ma svoje caro. Len by som bola povedala ze ak sa nevesta rozhodne pre zavoj musi mu prisposobit hlavne uces a niekedy aj saty ale tak ak sa vsetko spravne nakombinuje potom vysledok stoji rozhodne za to ;-)
Odpovedať
Áno, je to klasika, a podľa mňa aj veľmi pekné ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme. Zavoj patri k neveste. Svadba je jedna jedina prilezitost, kde mozes mat zavoj.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že závoj nikdy nevyjde zo svadobnej módy, len sa budú meniť trendy. Ono to nejak stále patrilo a patrí k neveste, len ako píše aj nevestička vyššie, musí sa prispôsobiť, a to mi príde, že stále veľa neviest si nedá poradiť a dávaju si závoje, ktoré sa absolútne nehodia k šatám aké majú, alebo do účesov, kde nepasuje. Takže len treba dobre zvoliť :)
Odpovedať
@kristinka1234567890 Ja som jednoznacne za zavoj. Je len jediny den v zivote, kedy si ho mozes dat. A ano, je stale v mode. Len zavisi od toho, aky si vyberies.
Odpovedať
Profilova fotka
Zavoj? Urcite ano! Svoj som kupovala a nechala som si ho 😉 zavoj je specificka vec, kedy inokedy mas sancu... tajomny, romanticky..
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem si predstaviť, že by som nemala závoj. To jednoducho k neveste patrí. Neexistuje iná príležitosť mať ho na hlave.
Odpovedať
Podľa mňa áno. však kedysi mali všetky nevesty závoj a teraz sa k nim nevesty pomaly začali vracať. -je pekné ak má nevesta vypnuté vlasy a cez tvár prehodený závoj. Vyzerá potom tak tajomne. Veľmi pekné sú aj také tie malinké závojčeky. Viete len pripnuté na čelenke alebo o vlasy. To sa mi tiež moc páči :-)
Odpovedať
Predstavu, že by som si nedala závoj si radšej ani nepredstavujem. Závoj bude podľa mňa vždy IN aj za desiatky rokov. Takáto vec, by ma ani nenapadla či je in alebo nie je. A inak aj keby nebol, tak je to každého osobná vec čo si na seba dá. A ešte v tejto dobe, keby sa toto vôbec až tak moc nerieši
Odpovedať
Ale to je co za otazku. ak by aj nebol a tebe by sa moc pacil, tak mi ches povedat, ze by si si ho nedala? JE to osobita cast svadobnej roby, ktora bude vzdy inn a nikdy nevide z mody. Ale zaujimalo by ma aky mas zavoj. Mne sa totiz to velmi paci, ak ma nevesta dlhocizny zavoj. Este keby ti ho pomahali niest male deticky, tak by to bolo idealne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Urcite je :-) ale zavisi to podla mna od typu..tak ci tak, toto je fakt den kedy by som sa neriadila tym co je in, ale co ti ako pristane a ako sa v tom citis :-) ja som zavoj nechcela, v salone ma prinutili si ho aspon skusit a ako som sa na seba pozrela do zrkadla, pochopila som ze bez zavoja to nebude ono :-D vtedy som sa citila naozaj ako nevesta :-) osobne sa mi viac pacia dlhe jemne zavoje, ale tak zavisi to aj od siat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?