Závoj z aliexpress,ebay

Ahojte, mali ste niekto závoj z aliexpress,ebay?? Napíšte prosím vaše skúsenosti,dajte sem fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kludne by som si objednala. Kamoska tak tiez kupovala a prisiel jej velmi pekny kusok. Nepoviem, ze bol na chlp taky isty ako ten na obrazki, no tie obrazky su fotene ci uz profesionalne a trocha su aj prifarbene a prikraslene. No ona nelutovala a to bolo hlavne.
Odpovedať
@nre223 ahoj, ja som mala z ali az 2 zavoje, 1 dlhy 3 metrovy, na konci nadherna cipka, aj ked nebol velmi siroky a husty, ale aj tak krasny, 2. za par centov 2 vrstvovy po pas so satenovym lemom okolo, aboidva boli krasne:) Len pri tom parcentovom sa mi hned odlepil hrebienok, ale to sme v pohode sekundovym prilepili spät
Odpovedať
https://www.aliexpress.com/item/Real-... tento zavoj mam, vyzera presne ako na obrazku, hrebienok kvalitny kovovy, ziaden plastak.. realnu fotku nemam, ale vyzera naozaj ako na obrazku. Odporucam :)
Odpovedať
Aliexpress je trošku ako lotéria. Stavíš svoje peniaze a buď vyhráš, alebo prehráš :) Sama mám odtiaľ vyslovene krásne kúsky oblečenia, no prišli mi aj také, čo putovali rovno do koša...reklamácie sa nedovoláš :( Musím ale povedať, že pri takýchto jednoduchších veciach som bola zatiaľ vždy spokojná :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať závoj z Aliexpressu a je nádherný. Som hrozne rada, že som sa na to dala. Hovorila som si, že keby sa mi nepáčil alebo mi nejak nevyhovoval, tak stále by som ho mohla niekde predať. Je dlhý 3,5m. Jeden obrázok je stiahnutý z internetu a druhá fotka je keď mi závoj prišiel a u mamy sa mi ho podarilo roztiahnuť.
Odpovedať
Profilova fotka
krasny zavoj, tato kupa sa teda oplatila ono uz sa mi vidi, ze sa s vecami tak trocha polepsili a malokedy pride nieco ine, ako si clovek objednal. samozrejme pri veciach za 3€ toi plati stale. ale fakt musim povedat, ze je nadherny ten zavoj
Odpovedať
Absolutne by som nepovedala, keby som ho niekde len tak videla, ze je z ali. Ak smiem vediet @renya3 kolko ta vysiel? Vyzera takto na obrazku presne ako na tom plagatiku. A zaujimalo by ma este, na dotyk, ci je prijemny alebo je moc citit umelinou?
Odpovedať
Ja som objednávala z Ali, dlhý cca 3 - 3,5m, olemovaný celý čipkou (môžem poslat potom link), za cca 25 €..závoj prišiel, bol síce krásny, aj čipka bola krásna, ale na mňa bol šialene dlhý a fakt hrozne ťažký... neviem si predstaviť mať také niečo na hlave ani len pol hodinu :-D tak som ho posunula ďalej... išla do salónu, tam mi ušijú na mieru a hlavne tie, ktoré som tam skúšala, neboli zďaleka také ťažké, napriek tomu, že boli tiež poriadne dlhé... pani v salóne mi hovorila, že je to fakt hop alebo trop - väčšinou použijú ten najlacnejši tyl, ktorý je oveľa ťažší a nevyzerá tak pekne... ale samozrejme môžeš natrafiť aj na krásne kúsky... tak ako spomínali kočky vyššie, je treba počítať s určitým rizikom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
keby si chcela tak je tu aj cela skupina kde si baby takto radia pri kupe z ali alebo ebayu a myslim, ze ta uz bolo aj par zavojov :) ak by ti to pomohlo tak sa mozes ist spytat aj tam. inak si ale myslim, ze pri zavoji sa velmi nema co pokazit. ved si pozri recenzie na predajcu a niektore baby tam aj davaju fotky tych veci takze uvidis ako to vyzera v skutocnosti :)
Odpovedať
Dakujem vam krasne !!!! :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@russsinka Stál ma nejakých 33€. Bol to trocha risk, ale prinajhoršom by som nemala problém ho lacno predať do nejakého salónu. Ale prišiel celkom rýchlo a na dotyk je kvalita rovnaká ako normálne v salóne, taký jemný padavý, a čipka trocha tuhšia, ale to je normálne, aby ten závoj držal pekný tvar. A vôbec sa mi nezdá nejak extra ťažký. A aj keby, aj tak ho budem mať na hlave iba na fotení a na obrade. Keď som nejaký hľadala, tak mi v salónoch ponúkali takto dlhé za 300-550€. Niekde ho už mali, inde by mi ho museli ušiť. A ja by som nebola ochotná dať takú nehoráznu sumu za závoj, preto som šla na Ali a objednala.
Odpovedať
@saraphina no má sa čo pokaziť ;-) ak je závoj ušitý zo šmejdáckej látky a škaredej čipky a pod, tak nikdy nebude vyzerať dobre ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som mala zavoj z aliexpresu, 3metrovy 2vrstvovy hladky.. objednala som ho v predstihu, keby nahodou aby bol cas zhanat iny, ale bola som spokojna, bol velmi pekny. Treba poriadne popozerat feedbacky a skusit :)
Odpovedať
Tak je to buď hop alebo trop. Buď skúsiš alebo nie. Ono aj tie feedbacky, to je také. Zväčša je to či už o šťastí alebo si treba objednať od niekaľ, odkiaľ už ľudia objednávali a viete isto, že tie veci prišli ok. Ale v poslednej dobe by som bola povedala, že sa kvalitou aj polepšili
Odpovedať
Profilova fotka
@nunusky no to je mozno pravda ale to by uz musela byt fakt odflaknuta robota a to by sa odrazilo aj na cene tak jasne, ze ked zbadam 5 metrovy zavoj s cipkou za tri alebo styri eura tak mi hned musi dojst, ze to asi nebude uplne v poriadku, plus su tam hodnotenia, teda recenzie od zakaznicok tak sa da riadit aj podla toho
Odpovedať
@saraphina no nie vzdy to odhadnes... zavoj stal 25 eur a vyzeral tak hodny 2 eur... jedine recenzie, to ano, ale tento moj zavoj mal napr. Vela pozitivnych a pre mna bol jednoducho zly... takze zalezi.
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 ked ho budeš raz predavat mala vy som zaujem 💜
Odpovedať
Profilova fotka
@michaellalord A na kedy asi? Ja už mám po svadbe, ale ešte mi je ľúto ho predať, stále si ho mojkám alebo sa naň iba pozerám a plačem, že už si ho nebudem môcť dať na hlavu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 este mozes rok mojkat 💜 Az leto 2018
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?